tubaa44 Urazannesi teşekkür ederim ☺️Darısı hepimizin başına inşallah . Beğendiğim ürünlerin çoğunda yorum hiç yoktu tereddüt ettim alamadım iç gösterir kalitesiz olur diye
haziranin25i tubaa44 uygulamadan favori listene ekle geldiğinde bildirim geliyor ben 2 tane geceliği öyle yaptım 🤗 hatta ürünü mağazada aratıp sana en yakın lcw ye gidip istediğin ürünü sana yakın olan lcw mağazasına isteyebiliyorsun 🤗🤗
tubaa44 haziranin25i ben Lc den bir tane pijama takımı beğenmiştim çok da güzeldi ama bedeni olmadı ürüne baktırdım ama şansıma İstanbul gibi bir yerde bana yardımcı olmadılar baştan saldılar resmen öyle gitti o takım da
tubaa44 Nslhnakn Suwene baktım pek bir şey beğenmedim,beğendiğim modellerin de bedeni yok😂🙈teşekkür ederim 🙏
tubaa44 Momster Sonradan giyilecek bir şey olması daha iyi tabi tek bir kere giymek için masraflı olur.Biz de fotoğraf çekimi için uğraşıyoruz güzel bir şeyler olsun diye ama bakalım günüm de az kaldı yetiştirebilirim inşallah
haziranin25i tubaa44 ben İnternette beğendiğim bir ürün oluyorsa hep öyle yapıyorum 💜 ürün kodunu veriyorum 1 hafta içerisinde getiriyorlar arıyorlar gidip alıyorum 🤗🤗 yine de aklınızda bulunsun 🌼🧿