vasili21 Can-Sel benim de 2’li iyi çıktı şükür. Direkt 4’lü istedi onu da yaptık sonuç bekliyoruz işte. Sizde durumlar nasıl?
burcu_burcu Hayırlısı ile benim de bir kızım olacak 😊 bir sonra ki randevuda da detaylı ultrason istedi 😊
_unicorn_ Teacherr 12. Haftamda ikili testte bana da erkek dedi yüksek ihtimal. Ama 16+2 de gittik kesin kız dedi bizde şaşırdık 😅 yani değişebiliyor. Hatta bizde pipi gibi görmüştük ama yanılmışız
Mothersgirl Merhaba Haziran anneleri 👋🏻 Benim de inşallah Haziranda bi kızım olacak. Detaylı ultrasonu ne zaman yaptıracaksınız? Ben tam 20. Haftasının bittiği güne randevu aldım. Biraz erken mi bilemedim? İnşallah sağlıklıdır kendini gösterir.
_unicorn_ Mothersgirl merhaba, benimde hayırlısıyla kızım olacak doktorumuz 20. Haftada yaptır dedi. Bizde 20 de yaptıracağız randevumuzu aldık 2 hafta sonra.erken olduğunu düşünmedim 🤔
Mothersgirl _unicorn_ ben randevu alırken görevli genelde 22. Haftadan sonra bakıyoruz. Bebeğiniz kendini göstermeyebilir haberiniz olsun dedi. O yüzden şüphe ettim ben de.
pia34 Mothersgirl ben de 20. haftada gittim. her şeyi iyi çıktı ama 24. haftada tekrar gelin ücretsiz olarak bir daha bakalım, bebek daha büyümüş olur daha iyi görünür dedi.
Nihank Biz yarın doktorumuz ile rutin kontrole gidicez orada detaylı ultrason tarihini öğreneceğiz inşallah haziran bebekleri genel olarak hep kız galiba 🥰
burcu_burcu Nihank peş peşe okuyunca ben de öyle düşündüm Haziran bebeleri kız hep 😊 bizde bu hafta içinde kontrole gitmiştik doktorum 21 hafta içinde olacak şekilde randevu al dedi detaylı ultrason için bir ay sonrasına aldım bakalım neymiş bu detaylı 😊 yaptıran varsa fikirlerini paylaşabilir mi
Cansuve Ben de 17+3’üm bugün, doktorum Şubat 5-15 arası detaylı ultrason yaptır dedi. Haziran bebekleri kız gibi görünüyor, bizim de kız 🙏🏻
Mothersgirl Kızlar hepinize günaydın güzel bir haftasonunuz olsun inşallah🌺 Bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi? Malum hepimiz üç aşağı beş yukarı aynı ayda sayılırız. Benim bebeğim bir hafta önden gidiyor bebeğime göre 18+5 teyiz. Geçen gün ufacık bi tekmesini hissettik üst üste üç defa tekmeledi. O kadar güzel bir duyguydu ki.😌 Ondan sonra da sanki arada hareket ediyor gibi. Ama bi türlü emin olamıyorum bebeğim mi bağırsaklarım mı ? Siz ne alemdesiniz?
yesilkahve Mothersgirl ben 16.haftamda ilk kez hissettim ama göz seğirmesi gibi karnımın içi seğirdi. Çok değişik bir histi, iki gün azıcık hissettim sonra hissetmedim. Şimdi 17+3 teyim. Birkaç hafta sonra düzenli olarak hissederim herhalde 😄
SSeymanr Mothersgirl bende tam 18. Haftaya girişte hissettim 🙊 bugün 18+3 zaten. Akşamları az az hissediyorum artık böyle bişeyler pıt pıt ediyor 😁😁🌸
Mothersgirl yesilkahve ben de aynı şekilde sanki içimde kanat çırpıyormuş gibi bi his muhteşemdi😊Ben de normal adet tarihime göre 17+4 üm bugün sizle aynıyız🤗 Sadece bebeğim bi hafta önde.
Alinamoms Merhaba bende haziran annesiyim ve bir kızım olucak 😍🧚♀️ 22. Haftama denk gelicek şekilde detaylı ultrasonda yaptırcam inşallah herşey yolunda gider 🤲🏻