burcu_burcu Bende yarın kontrole gideceğim ikili test ve ense kalınlığına bakılacaktı ama ikili test yaptırmak istemiyorum yani Allah korusun kötü bişey çıksa da bebeğimi aldırmayacağıma göre yaptırmayacağım. Ultrason da herşey normalse benim için yeterli 😊
kedidirokedi burcu_burcu bende kararsızdım ama yaptırmak en mantıklısı geldi sonradan ultrasonda bir şey çıkmamıştı ikili testi yaptırdıktan sonrada kafam rahatladı açıkçası
Kahvelim_ Kızlar ben hala öğrenemedim cinsiyeti doktorum korona olmuş 😞 15 gün daha bekleyeceğim sağlık olsun
kedidirokedi Cansuyrm35 banada %51 erkek gibi demişti ama emin değilim demişti dün gittim kontrole direkt bakar bakmaz kız dedi 💖😍
burcu_burcu kedidirokedi ben sordum ama 12. Hafta olmasına rağmen daha erken dedi 😊 artık bir ay sonra ki randevuya 😊
burcu_burcu kedidirokedi bugün doktorum da yaptıracak mısın diye sorduğunda hayır deyince zaten gebeliği sonlandırmayı düşünmüyorsan bence de yaptırma dedi doğuma kadar o stres ile yaşama. Maalesef riskli denilen birçok arkadaşımın yaşadığı sıkıntıları gördüm çok şükür ki hepsi sapasağlam kucaklarına aldı
durusum kedidirokedi doktor bizimkinide rahat ölçemedi yapalım dedi planladığım gibi gitmedi malesef haftaya sonuç alıcaz bakalım🙏🏼 Cinsiyetide haftaya söylerim dedi
Annecilek Bende 12+5 te öğrendım doktordan once hocam gördüm dedım gordugun dogru dedı erkek mi dedim evet erkek dedı cinsiyetimiz erkek hazıranda beklıyoruz oğlusumuzu ıkılı testı de yaptırdım
Can-Sel vasili21 ben ikiliyi yaptırmıştım sonuçlar iyi çıktığı için üçlü test istemedi doktor, sizden istediler mi
Busramom54 Ben yaptırdım geçen salı ikili test. Yarın sonucu almaya gideceğim. İnşallah temiz cıkar. ☺️
Nurgull__ Benimde oğlum olucakmış 17.haftayız bizde bian önce geçse şu zaman sağ salim kucağımıza alsak🙏🏼🌸
vasili21 Can-Sel benim de 2’li iyi çıktı şükür. Direkt 4’lü istedi onu da yaptık sonuç bekliyoruz işte. Sizde durumlar nasıl?