Yaseminkaya HlyaHocaolu Asiyi ben iki gun once yaptirdim. Cok aciyor dediler megerse sonradan aciyomus. Oyle cok abartilcak bi agrisi yok dokunmadigin biri carpmadigi taktirde agrimiyo. Yaparken ben hic hissetmedim. Simdi sadece uzerine yatamiyorum hareketlerimi kisitlamiyor tabi.
Zhrnc Cansurella aynen bende öyle düşündüm Çünkü adetimin ilk iki günü hep raporluydum işyeri doktoruyla kanki olmuştuk adam artık heray iki gün çalıştırmıyodu o kadar ağrı cekıyodum Evlenince de geçmedi tabi o ayrı konu Ama tetanoz hiç acıtmadı
Cansurella Zhrnc aynen canım bende öleydim hem bekarken hemde evlendikten sonra kıvrım kıvrım kıvranıyorum idrar yolu enfeksiyonu var die tetenoz adet sancıkın yanında hic bise 😃😃 gerci hissetmedim bile bünye meslessi tabi
Akin59 HlyaHocaolu yok canim yaparken asi hiç açılıyor gece biraz kolun ağırlaşıyor gibi oluyor kaldirirken kolunu
Cansurella HilalllEfeee Sabrszanne3535 aynen kan vermek cok daha zor ve agrılı bende ondan korkuorum iste her tahlilde her ay kan aldılar 😢
Cansurella Susamtanesii neden gec kalınmıs öyle ? İsterseniz sorun ebe doktorunza bana gec gbi geldi ya da benım erken oldu bilemiorum ben 20. Haftada ilk 24. Haftada 2. Dozunu yaptırdım tetenozun
Susamtanesii Cansurella yok geç değil benim de doktorum öyle istedi 24 ve 28.haftada ol dedi sağlık ocağında ki hemşire de evet doğru zaman dilimi dedi
Nesomer HlyaHocaolu ben salı günü oldum vurulurken acımadı ama sonra bi yanma hissi oldu gece ateşlenebilirsiniz demişlerdi ama ateşlenmedim şükür sadece beni 2-3 saat sonrası kusturdu. Birde kolda uyuşukluk ve üzerine yatınca hafif acıyor