HlyaHocaolu deletedmom351 ben ağrısına dayanırım önemli olan aşı süreci olayım bitsin resmen geriliyorum uyuyamıyorum
deletedmom351 HlyaHocaolu 2 doz yapıyorlar diye biliyorum 2 kere yani bence iğneye alışın hamilelikte çok yapılıyor.
Cakil01 HlyaHocaolu Ben kendimi o kadar kasmıştım ki tansiyonum yüksek çıktı. Daha sonra aşı yaparken bakmak istemedim başka tarafa çevirdim bir baktım ki iğneyi çöpe atıyor olmuş bitmiş bile. Korkmayın☺ bende yarın 2.dozu vurulacağım✌
Cansurella HlyaHocaolu canım gidince görüceksin bende saglık ocagına yürürken geri geri gidiyordum korkma sakın inan ki demesi kolay tabi diyorsundur ama inanki suan yazmaktan daha basit bise yani bunye meselesi tabiki bende kabarmadı sismedi bile cok sükür ama midene vuracak kadar kotu bise asla yok bizler bebek dogırıcaz insallah igne ne ki 😃😃
HlyaHocaolu deletedmom351 bakalım yarın için aşı yazmış bazı yerler tek doz veriyor. Neden başka ne aşısı oluyoruz?
HlyaHocaolu Sabrszanne3535 korkudan kusucam şuan kan vermekten hiç korkmam ama iğne fobim var olmasak olmaz mı
Sabrszanne3535 HlyaHocaolu kan vermek daha zor😊vurulmak daha iyidir bebek için ben 2 doz vuruldum 3. Dozu doğumdan 2 ay sonra virulcam
MintiriskamM Vurulurken hiç acımıyor. Sonrasında da ebe zaten uyarıyor vurulan kolunun üzerine yatmazsan pek bi sıkıntı olmuyor. Benim de ilki biraz yarınsı ağrı yapmıştı ama ikincide hiç bişey olmadı.
Cansurella HlyaHocaolu ayy hayırrr hıc korkma bende cok korkuordum anlamadım bile sadece kolunu cok yorma hatta kullanma üzerine yatma benim ne sisti ne acıdı ne kızardı ne ates yaptı ıkıncı dozu da oldum hic biri olmadı dediğim gbi kolunu cok yorma canım hıcccc korkma ufacık bise
Cansurella HilalllEfeee Sabrszanne3535 aynen kan vermek cok daha zor ve agrılı bende ondan korkuorum iste her tahlilde her ay kan aldılar 😢
Sabrszanne3535 HlyaHocaolu 😊😊korkma canım saniyelik bisey😊bende asidan korkmuyorum kan vermek korkutuyo damar bulcaz diye delik deşik oluyo kollarim😊😊
Cakil01 HlyaHocaolu 24.haftamdayım şuan. Korkunuzu çok iyi anlıyorum, ben 2 ameliyat geçirip o ağrıyı çekip asla ağrı kesici iğne vurdurmayanlardanım. Tetanoz un korkutucu ve bu kadar konuşulmaısnın tek nedeni aşı sonrası kas ağrısı 🙂 İnanın hissedilmiyor bile.
Demir Bende yarın 2. Dozumu olucam.İlkinde hiç ağrım olmamıştı,yine öyle olmasını umuyorum.🙂Tedbiren üstüne yatmayıp,çok yormayın kolunuzu ve sağdan olmayı unutmayın.
Zhrnc HlyaHocaolu doktorum bana adet düzenimi sordu ağrılı olup olmadığını falan sordu ona göre yorum yaptı biraz ağrın olur dedi Sadece ikinci gün kolumun üstüne yattım biraz sızladı yoksa hiçbir ağrım olmadı
Cansurella Zhrnc benim kadar adet sancısı ceken var mıdır acaba bana sormadılar ve hic ne acıdı ne şişti 🙄 abartıyorlar canım bıraz
Sevcansevcan HlyaHocaolu yaa ne acimasi yaa beni de nasıl korkutmuslardi iğne olurken kalbim cikicakti birde baktım ki o kadar küçük bı iğne ki normal iğne gibi bile değil ve hicbisey hissetmiyoruz azcik üstüne yatınca ağrıyor ama o da hissetmiyrsn bile🤣