GulerDoganAslan Yurt dısında tanıdıklarınız varsa aldırtabilirsiniz 80-90 tl daha ucuza gelir sanırım
Demir Cansurella Almadım canım henüz,doğuma yakın zamanda alıcam inşallah.En son fiyatı 295 tl diye biliyorum.
Glitter GulerDoganAslan normalde gumus yara bakiminda da kullanilan bir element. Muhtemelen ise yariyordur
Papatya90 Ben de doğum öncesi aldım ve kullanmaya başladım, gümüşün yara iyiyleştirici özelliğini hepimiz biliyoruz sonuçta.... Etrafımda kullanan Herkes gerçekten çok memnun ama doğum sonrası nasıl olur bilmiyorum.
Cansu424 YaseminErol süngerli sütyende çok az belli oluyor baya kucuk biseyler hatta ben kutudan cikinca bunamı 285 verdim aman allahım dedim simdi dolar kurundan galiba 295 tl olmus.
Cansu424 GulerDoganAslan sabahtan akşama kadar durdu benim daha bir defa kullanabildim şimdi kendime büyük sütyen aldım hergün takmayı düşünüyorum çünkü sutyen kapagı sıkıştırıyor bu defa etrafı kesiyor memeyi cup kısmı bol bir sutyenle denedim ben öyle akşama kadar hic kesmedi. Gece rahatsızlık verdi bana gece takamadım.
Cansu424 klebsiella aventin gogus kapakları hava alsın meme ucu iyilesmesine yardimci olsun diye kullaniliyor. Bu kapaklar 925 ayar saf gumus yarayi iyilestirdigini vaad ediyor benim ufak yaramı iyilestirdi gercekten ama daha buyuk yaralara iyi gelirmi bilemiyorum gercekten pahalı.
GulerDoganAslan BeyzaGnaydn okadar çok para harcıyoruzki herşeye bu ürün vaad ettiklerini yapıyosa bence acımayın paraya, günün sonunda memeler yara olabilir ve bebişleri emziremeyeliriz
GulerDoganAslan Nascnraden eğer iyi şekilde kullandıysan kalitesinden birşey kaybetmiyormuş diğer çocukların da da kullanabiliyormuşsun. Yani güvendiğin birinden alırsan neden olmasın
BeyzaGnaydn GulerDoganAslan acaba sut olacak mi kac ay emzirebilecegiz, buda var tabi🤭 ben aventin gogus kalkanlarini almistim isimi gormustu ilk dogumda, bunda da bunlar cikmis degisik geldi, alabilirim😊 sadece internetten mi satisi var?
GulerDoganAslan BeyzaGnaydn eczanelerde varmo bilmiyorum ürünün kendi sitesinde 295tl sanırım indirim falanda olmuyo hiç, yurt dışında tanıdıklarınız varsa hediye alsınlar 80-90 tl daha ucuza geliyo
Damla35 1 aylık kızım var. Değmez diyip doğumdan önce almamıştım. Doğum yaptığım ilk gün göğüslerim yara olunca hemen aldım. 3 günde tamamen etki etti. Şimdi keyifle emziriyorum