Handankurt Hem ıslak mendil hem bez almam gerekiyor ama bir türlü karar veremedim kullananlar fikir verebilir mi? Teşekkürler şimdiden
Eternallove Handankurt sleepy aldım bende ikisinide ama çok fazla almadım bez 1 numara 80 tane aldım herhangi bir sıkıntı olmazsa devamını alacağım memnun kalmazsak prima deneyeceğim
minnakmina Handankurt ilk bebegime prima kullandım pişik yaptı sonradan sleepy’e geçtim gayet güzeldi
Handelb Sleepy’nin merhaba bebek seti 1 numara 2 numara bez ıslak mendil ve alt açma örtüsü var ondan alıp deneyebilirsin hatta istanbuldaysan anpa market var 212avmde sitesinden bile daha ucuz ordan alabilirsin
Meriwa Handankurt prima premium care kullanıyoruz canm cok memnunum ıslak mendil uni baby ama evde pamuk ve suyla siliyorum cnm
Elfynsmr Handankurt ıslak mendil sleepy bez için prima pure aldım sleepy denemek için alıcam ama kullanan bi kaç arkadaşım cildinde kızarıklık yaptığını söyledi tereddütteyim
Adeviye Prima aldım henüz kullanmadım deneyeceğim her bebeğin cildi aynı olmuyor ama sleepy alırsanız bir numarası primaya göre daha küçükmüş aklınızda bulunsun çok almayın
MomZrm Handankurt Bende her iki bez arasında gidip geldim. Sonuç olarak primanın pure serisini tercih ettim. Islak mendil ise waterwipes markasını aldım. Saf sudan oluşuyor. Bir bakın isterseniz.
Berillafcisari Handankurt canım ben sleepy kullandım tekrar ondan almayı düşünüyorum belki prima da alabilirim benimde kafam çok karışık bende takipte kalayım hangisi daha iyi bilen varmı??