Esraaelisa1 seydaau ben 4 aylıkken koydum alıştırdım kendimi eşimi başka isim yakıştıramıyorum Elisa ‘nın anlamıda cennet kapısında bekleyen Melek 👼🏻 Zaten duvar süsü , hastane çıkışı, emzik askısı falan yaptırdım ismiyle ☺️
Suheda0606 Esraaelisa1 şüheda koyardım kızımın ismini kendi ismim olmasa çok beğeniyorum anlamı şehirlerin kanı demek ♥️
Bussraayy seydaau Teyzemin kızı Mina o kadar güzel ve zeki bir çocuk ki maşallahı var kardeşleriniz beğenmediği için bahane uydurmuş olabilirler
seydaau Bussraayy bende anlamadım öyle tepkide vermezler geneldede. Yani güzel ama anlamı sıkıntı napcam bilmiyorum mekkede şeytan taşlanan yerin adı yazıyor😞 birde şarap şarap şişesi anlamları var
Nida_Y seydaau hemde çoook ! Kibar, iyi huylu güleç bir kız canlanıyor insanın gözünde ve evrensel bir isim
bebegim_28 seydaau Mina isminden çok soğudum tabi herkesin kendi zevki o ayrı içine sinen isim olsun Mina mila arya liya linda bu taze isimleri sevmiyorum belki çok konuldu ondan olabilir inşallah biz kızımıza nehir ada koymayı düşünüyoruz
seydaau bebegim_28 inanki saydıklarını bende sevmiyorum o diğer saydıklarını ama eskileride sevmiyorum napcam bilmiyorum 😂 ya bi elif zeynep ebru da koymak istemiyorum sıkıştım kaldım😞