seydaau Kızlar eşim Seher i önerdi çevremdekiler beğenmedi fazla. Minayıda duymuş biryerden eşim yine hoşuma gitti. Ama kardeşlerim Minayı beğenmedi neymiş aptal sarışın kız ismiymiş😂 Başka isimlerde önerebilirsiniz yeni ve az duyulmuş isim seviyorum bu arada bilindik öyle zeynep Elif falan değil. Farklı olsun istiyoruz
Esraaelisa1 seydaau Tatlım benim kızımın ismi elisa olacak ❤️👧 İlay Ece , Meyra , Minel , Nare, Roza Nil , Lina , Neva , Zara , Suhandan ☺️
Ahsend49 Sahra samira 😄 değişik bunlar benim aklıma gelmişti bi ara ama herşeyimiz eylülde oldu diye Eylül Koyacaz kızımızın adını😍♥️
So9181 Ahsend49 bizde Eylül de evlendik kızımız Eylül de doğacak diye Eylül meva da karar kilmistik ama kızımız aceleci davrandı ağustosta doğdu. Değiştirmedik tabi Ağustos ta doğan eylul oldu 😃
Deletedmom382 Ahsend49 benimde herseyim Eylül de oldu Eylül cok fazla anlamli benim icin o yuzden Eylul koymak istemiyorum ben ya 😂
Krizantem_ Hüma, Serra , Akasya , Ilgın, Güneş benim onerdiklerim. Seher ismi de Mina ismi de çok hoş 🌸
seydaau Krizantem_ ya ablamlar işte aptal oluyo Minalar diyo. Birkaç fenomen görmüşler hemen ön yargı sanki bütün Minalar aynı olacak
Krizantem_ seydaau Arkadaşımın kardeşi vardı Mina ,şuan 20 yaşındadır, çok akilli bir kızdı. Bir tanıdığımın kızı da Mina o da çok akıllı uslu bir kız. O fenomenlerin adı da takmadır kendi isimleri mı acaba😄 İsme bakmıyor o işler karakter meselesi.
seydaau Krizantem_ bencede eşimde duyduğu kişi 4 dil biliyormuş mesela 😃 doğru diyorsun ama Mekkede şeytan taşlanan yerin adı Minaymış. Şarap şişesi şarap aşk anlamlarıda var. Ama şeytan taşlama yeri olunca bi garip olduk
Hazalperi seydaau biz Açelya koyacaktık ismi netleştirdiydiniz gece rüyamda birisi bana Mihra koy dedi bizde şaşırdık Mihra koyacağız ☺️
SKelebek So9181 bizde eylülde evlendik eylül ayı bana çok özel geliyor. Ekim sonu kasım başı doğacak ama bizde eylül koyduk 🥰
Esraaelisa1 seydaau Esila benim teyzemin torununun ismiydi 2 buçuk yaşında kanserden vefat etti o yüzden kimse koymaz bizde ama esila ağır bir isim yanı elisanın anlamı güzel olduğu için birde herkeste yok ☺️
Esraaelisa1 seydaau ben 4 aylıkken koydum alıştırdım kendimi eşimi başka isim yakıştıramıyorum Elisa ‘nın anlamıda cennet kapısında bekleyen Melek 👼🏻 Zaten duvar süsü , hastane çıkışı, emzik askısı falan yaptırdım ismiyle ☺️