Mom10 Gizem2312 oncelikle cok gecmis olsun rabbim tez vakitte sag salim hayirli evlat nasip etsin insAllah. Benimde ilk dusuk olmustu 9. Haftada durmustu bende 12. Haftada ogrenmistim lekelenme sonucu. Pskolojik olarak bende kotu etkilenmistim. Rabbim nasip etti cok sukur ardindan gebe oldugumu ogrendim ilk basta kese vardi bebek yoktu 1 hafta daha bekleyin demisti doktor
Gizem2312 Mom10 şimdi nasılsınız tekrar hamile kaldınız mı? Aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Siz atlattınız mı bu korkuları
Gizem2312 Minikfilinannesi inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi🌸 dua edecem sizin için de az kalmış. Pozitif doğum hikayenizi görürüz inşallah bu forumda
halitefe Gizem2312 inşallah canım benim doktorun teste gerek yok desede yaptır mutlaka ilkini önemsemiyorlar ama yaşayan için çok acı oluyor ikinci için her testi yaptır genelde altından pıhtılaşma çıkıyor çünkü
Gizem2312 halitefe bir kez mi yaşadınız peki düşüğü. Genelde ilkte araştırma yapmıyolar diye biliyorum. Siz nasıl yaptırdınız perinotolog ilk düşükte de isteyince yapıyor mu?
halitefe Gizem2312 evet canım benim ilkti o yüzden doktorum gerekmyok dedi sağlıksız gebelikte dedi ama perinatolog olur mu öyle şey sebebine bakılmalı tekrarlar yoksa dedi özelde yaptırdım özelde kimse sana sormuyor kaçıncı düşük diye çokta pahalı testler değil ben kan pıhtılaşma terleri artı yanında lupus falan gibi ekstra şeylerde istemişti onlarla beraber Şubat ayında 750 TL ödedim
Gigy Bgmky benim de 2 kaybım var ,biri dış gebelik biri kürtaj ,hemen kaldım hep ,ama endişem hep devam ediyor ne zaman aşacağım bilmiyorum her hafta çağırıyor doktorum , rahmimin de yapisi farklı ,Allah hepimize saglikli evlatlar ve doğum nasip etsin 🙏🙏
Gizem2312 halitefe ben de gideyim ozaman perinatoloğa. Elimizden ne gelirse yapalım da gerisi allaha kalmış. Ama göz göre göre de aynı şeyleri yaşamak istemem.
ayseguler01 Gizem2312 ah canım çok üzüldüm aynı şeyleri geçen yıl ben de yaşadım 8 haftalıkken kalbi durmuş ve ben 12.haftada randevuya gittiğimde öğrendim mide bulantılarım kesilmişti ama ilk olduğu için ne neyin belirtisidir hiç bilmiyordum kürtaj oldum sonrasında. Nedeni araştırmak istedim ve bazı testler yaptırdık kan pıhtılaşması çıktı aradan 1 sene geçti ama bu bizim tercihimizdi. Şimdi tekrardan hamileyim iğne, sulandırıcı hap kullanıyorum 26+1 haftalığız çok şükür her şey güzel gidiyor. Biz gerekli önlemleri aldıktan sonra nasip edip etmemek Allah’a kalmış 🤲 Ama sakın umutsuzluğa kapılma hep hayırlısını dile, inşallah tekrardan nasip eder 💐
Gizem2312 ayseguler01 sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🙏🏻 Herşey rabbimden diye dua ediyorum, kalbimi ferah tutmaya çalışıyorum. İnşallah bugünleri de atlatacağım ben de
Ruzgarperisi Gizem2312 iki kere kürtaj yasamis biri olarak diye bilirim ki çok zor bir durum. Geçmiş olsun. Aynı 10 haftada gittim 8+5 de durmuş. Ağustosta oldum kürtaj. İlkini de Mart ayında olmuştum. Ondan öncede bir düşük yasamistim .. sebebini araştırın ve doktorunuzun dedigi zamanda tekrar gebelik düşünün.bana 6 ay süre koydu. 3 ayım geçti nerdeyse.2 ay sonra basliycaz inşallah
Gizem2312 Ruzgarperisi Ruzgarperisi inşallah hayırlı haberlerinizle post açarsınız forumda. Sağlıklı bebeklerimiz olsun gerçekten çok zor. Çok geçmiş olsun size de
Mom10 Gizem2312 canim ben cok kotu olmustum hep dusundum 3 hafta hamileyim sandim megee durmustu acaba neden diye diye dusundum agladim icim daralirdi kimseyle konusmak istemiyordum, halbuki ilk doktor kalbi durmus dediginde Verende Allah alanda Allah demistim ama yinede duygularima hakim olamamistim cunku cok istiyordum cocuk. Sonra hamile kaldim cok sukur ama ilk kontrolde doktor kese var ama ici bos demisti ben yine yikilmistim ama rabbim 1 hafta sonra bize mucizesini nasip etti elhamdulillah 1 hafta sonrasinda bebegi gorduk. 2 hafta once dogum yaptim ama inan butun hamileligim boyunca korkuyla gecti dogum anina kadar, dogumdan sonra idrar tutuklugu oldu bende bazen diyorum acaba butun stresim onu mu etkiledi diye. Cok sabir lazim cok dua lazim Allahtan baska kimse yardim edemez. Rabbim sanada tez vakitte nasip etsin insAllah
Gizem2312 Mom10 amin inşallah benim için de sevin öpün koklayın yavrunuzu. Sıkıntılarınız da geçer en kısa zaman da inşallah🙏🏻 Ben de zamanla atlatacağım diye umuyorum. Eşim en büyük desteğim sağolsun bir de rabbime sığınıyorum. Bir daha göstermesin inşallah
halitefe Gizem2312 evet canım Allah korusun hele pıhtılaşma yaşadığın genler sıkıntılı falansa çok daha önemli zaten senin sağlığın içinde yalnızca bebek değil
Meryem1316 Benim de 9. Haftada durmuştu kalbi . 8 ay sonra yeniden hamile kaldım . 21. Haftadayım şu an . Özellikle 9. Haftada çok korktum . Patolojiye götürmüştüm ölüm sebebini öğrenmek için çevresel faktörler çıktı. Genetik hastalığım olduğu için 9 ay riskli benim . Ve her seferinde doktorla konuşmadan ne olur ultrason diyorum önce görelim diyorum o korku geçmiyor ama vazgeçmekte yok .