Gizem2312 Selam anneler, 10+2 de bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. 8+4 durmuş ve yaklaşık iki hafta hiç bir belirtim olmadan benleydi. Kontrole gittiğimde öğrendim ve şok oldum. Hemen ertesi gün kürtajla aldılar. Çok üzgünüm. İlk gebeliğimdi ve çok istemiştik. Üç gün önce oldu bu olay ve kendimi hala toparlayamadım. Daha önce böyle yaşayan var mı nedeni belli olan? Bir de tekrar anne olmak istiyorum ve korkuyorum aynı şeyleri yaşarım diye. Aynı durumda olup sağlıklı bebeklerini kucağına alanlar var mı?
KezibanUan Gizem2312 canım bende kese bozulduğu için kürtaj oldum kalp atışını dinlemeye gidecektik çok üzüldüm kürtaj olduktan 3 ay sonra hamile kaldım 🙏🏻🤗 bol. Bol dua et Allah tekrar gönderecek mucizeniz 🙏🏻 3 ay korunup öyle deneyin diyorlar
Bgmky Gizem2312 benim 2 kaybım oldu canım bu 3. Gebeliğim. Kan pıhtılaşması çıktı genetik testte. Hakkınıza hayırlısı olsun
Elif_gur12 Gizem2312 ablama oldu canım aynısı kontrole gittik güle oynaya aynı seninki gibi haber aldık şok olduk çoküzüldük doktor beklemeden hemen ertesi gün kürtaj yaptı 12 haftalıktı cinsiyetini sorduk doktor söylemedi. Bir sene sonra erkek yegenim doğdu yani kısa süre sonra hamile kaldı tekrar neden oldugu bilinmiyor bir nedeni yok demişti doktor. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirip bebişini kucağına alırsın 🌸💕
Gizem2312 KezibanUan KezibanUan inşallah🙏🏻 Peki kürtajdan sonra folik asite devam ettin mi ? Tsh yüksekliği var bende. İlaç kullanıyorum o psikolojiyle hiç birşey soramadım. İlacı da bıraktım ama yanlış bir karar mı bilmiyorum
Astadavistabeybi KezibanUan kese derken plesantada mı tam olarak neydi sizin durum başınız sağolsun bu arada 🙏
Gizem2312 Bgmky çok geçmiş olsun inşallah çözümü bulunmuştur ve sağlıkla doldurabilirsiniz kucağınızı🙏🏻
Gigy Bgmky benim de 2 kaybım var ,biri dış gebelik biri kürtaj ,hemen kaldım hep ,ama endişem hep devam ediyor ne zaman aşacağım bilmiyorum her hafta çağırıyor doktorum , rahmimin de yapisi farklı ,Allah hepimize saglikli evlatlar ve doğum nasip etsin 🙏🙏
KezibanUan Gizem2312 benimde tsh biraz yüksekti ilaç vermemiş ti doktor daha kalbini duyunca verecekti duyamadık şimdiki hamileliğimde de biraz yüksek ilaca başlattılar troid iniz kaç?
Gizem2312 bus91 hayır hiç bir şey. Normalde de midem pek bulanmıyordu yani bebeğimin kalp atışı varken de çok güzel geçiyordu hamileliğim. Cinsiyeti söyler mi acaba diye gittim. Hatta normalde 1 ay sonra gel demişti ben iki hafta görmeden yapamadığım için kendim gittim. Son kontrolümden bi kaç gün sonra olmuş.
KezibanUan Astadavistabeybi yok 7 haftalık hamileydim 8. Haftaya girecektim kalp atışını dinlemeye diye gittik kese bozulmuş yuvarlak olması gerekirken yassı ve dağılmış gibiydi hatta mol gebelikten suphelendiler anormal görünüyor dedi doktor patalojiye falan gitti sonuçlarım norm düşük muş şükür 🙏🏻 annemde mol gebelik geçirmiş çok korktuk Allah nasip etti tekrar şükürler olsun 🤗
Minikfilinannesi Bir yıl önce kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durmuş ama bir hafta sonra farkettik. Herhangi bir belirtim yoktu o bir hafta içinde. Çok zor bir süreçti gerçekten. Psikolojik olarak baya etkiliyor insanı. Sağlıklı bir bebek olsaydı düşmezdi dedi doktorlar ve çevremdeki herkes. Kendimi bu şekilde teselli etmeye çalıştım tabii. Bebek istiyorduk, deniyorduk ama çok da kafama takmıyordum olur mu olmaz mı diye. Birliktelikten tat almaya bakıyordum sadece. Kürtajdan 3,5 ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim. Bir sıkıntı olmamasına rağmen korku içinde geçti ilk üç ayım. Doktorum daha önce kürtajım olduğu için coraspin başladı bana hemen. Herhangi bir test yapılmadı. Şuan 37+0dayız ve bebeğimizi bekliyoruz. Üzülmeyin siz de lütfen. Düşük çok sık rastlanan bir durum. Umarım bir sağlık sorununuz yoktur ve bir sonraki gebeliğiniz sağlıklı olur.
Gizem2312 Minikfilinannesi inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi🌸 dua edecem sizin için de az kalmış. Pozitif doğum hikayenizi görürüz inşallah bu forumda
Humaninannesi20 Benim ilk bebeğimin de kalbi durmuştu kürtajla kaybettim kendisini geçen yıl tam da bugün kesesini görmeye gitmiştik hatta.Nasip de dünyada yiyecek içeceği yokmuş de hepsi bahane işte ecel gelince 😓 Kan pıhtılaşma şüphesiyle iğne kullanıyorum bu gebeliğimde.Kromozomsal sebepten de durmuş olabilir pıhtılaşma kaynaklı da olabilir ilk düşükte araştırmıyorlar ama aslında pwşine düşmek lazım peşine düşüp pıhtılaşmaya baktırmanı tavsiye ederim Allah tez zamanda kucağını doldursun
Gizem2312 Humaninannesi20 inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza bebeğinizi. Genetik test yapıldı ama akdeniz anemisi var mı diye yapılmıştı. Kan pıhtılaşması da görülür mü acaba varsa
Gizem2312 Elif_gur12 Elif_gur12 teşekkür ederim inşallah tekrar yaşamayız bunu. Gerçekten çok zor yıkılıyor insanın tüm hayalleri umutları.
halitefe Gizem2312 canım benimde senin giib oldu hiç belirti yoktu muayeneye gidince anladık doktor çok normal falan dedi ama perinatoloğa gittim ben sonra test yapılması lazım dedi kan pıhtılaşma testi yapıldı iki genimde pıhtılaşma çıktı şimdi iğne kullanıyorum ikinci gebeliğin şükür sıkıntısız geçiyor
Gizem2312 halitefe çok sevindim inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza. Yaşamayan bilmiyor gerçekten.
Gizem2312 halitefe bir kez mi yaşadınız peki düşüğü. Genelde ilkte araştırma yapmıyolar diye biliyorum. Siz nasıl yaptırdınız perinotolog ilk düşükte de isteyince yapıyor mu?
KezibanUan Gizem2312 benimde düşükte 4.52 Di bu hamileliğimde 3.67 çıktı her sabah aç karnına ilaç alıyorum
halitefe Gizem2312 inşallah canım benim doktorun teste gerek yok desede yaptır mutlaka ilkini önemsemiyorlar ama yaşayan için çok acı oluyor ikinci için her testi yaptır genelde altından pıhtılaşma çıkıyor çünkü
Humaninannesi20 Gizem2312 amin çok sağolun.Muhtemelen gözükmez çünkü 12 li trombofili paneli adı verilen özel bir testle bakılıyor pıhtılaşmaya