Bernanisa Iraz 17+1 olduk yarın gittiğimizde cinsiyetimizi kesinleştiririz inşallah 🤲🏻 Şikayetlerim şuan için bitti sayılır :) aşırı meyve yiyorum sürekli gözüm meyvede sizler nasılsınız
Bernanisa Sekerpare16 evet minik minik kıpırdanmalar hissediyorum siz hissediyor musunuz. Başlar zor du ama şuan iyi gidiyor. Sizin nasıl
Sekerpare16 Bernanisa ben artık hissediyorum bi kıpırtı.benim çok şükür hiç şikayetim olmadı sadece akıntı ve kasık ağrısı o kadar
Iraz Karbeyaz12 canım plesenta previa dedi.doktorum karnım ağrıyor sürekli mahvoldum çok üzülüyorum bişi olurmu
Bernanisa Sekerpare16 ben çok kusma ile geçirdim. Gerçekten iğne serum olarak bi dönem yaşadım ama çok şükür hepsi geçti
CupCake Sekerpare16 benimde aynen öyle , kasık ağrısı çok şiddetli değil ama yine de bazen korkuyorum . Siz kaç haftalıksınız ? İlk ne zaman hissetmeye başladınız 🥰
CupCake Iraz bende de geçen haftalarda olmuştu ama geçti çok şükür . Doğal kantaron yağı sürmüştüm hafif.
CupCake Iraz 17+3 haftalığım , Geceleri , sadece sağa ve sola uyumaktan bel ağrısı oluyor hafif . Ve de kasık ağrıları arada sırada . Onun dışında güzel 2. Trimester 🥰😊
Hiranur Merhabalar arkadaşlar lütfen bana bı yardımcı olun bebeğim sekiz buçuk aylık bugün 16 haftalık hamile olduğumu ogrendim ne yapacam eşime diyemedim bebeğim çok küçük bir akıl verin bana
Iraz Hiranur rizkiyla gelir canım sonuç ta tek başına yapmadın o çocuğu da kısmeti varmış bu dünyada . Bence mutlu olmalısın ard arda bebeği olan çok insan gördüm eşine neden söylemiyorsun ki birde 16 haftalık maşallah ben bu haftaya kadar sabırsızlıkla zorla geldim çok şanslısın çoğu gitmiş . Eşine soyle hemen nasibi var tek senin yapmanla olmaz canım eşin korunabilirdi bu bir hata da değil Rabbim ol demiş olmus
sdfars SinemKeskinsin1 tahminde ne diyorlar peki ben de 20 haftalik oldum kesin olmamakla beraber kiz diyor %80
SinemKeskinsin1 Bana 15. Haftamda kız gibi demişti ama daha sonra gittiğimde tahmin bile edememişti göstermedi diye cuma günü tekrar kontrolüm var inşallah bu sefer gösterir 🙈☺️
sdfars SinemKeskinsin1 16-20 haftalarda kiza benziyor %80 dedi bende bilemedim kızdır artik diyorum☺️
Sekerpare16 CupCake 17+1 deyim ben 1 haftadır bişeyler hissediyor gibiydim ama bugün emin oldum hareketi olduğuna.Kasık ağrısı yorulunca artıyor demi