Gly_87 Iraz 17+4 um kizim olucak Allahin izniyle😍10 gundur cok acayip sirt ve kuyruk sokumu agrim var,ne is yerinde rahatim ne evde uzanirken rahatim ,deli tavuk gbi ayakta geziyorum🤣🤣
sugarfamily Iraz bizde 18 olduk oglusumlaaa karin ağrısı batma gibi kasik ağrısı devam bulantılarımız artık yok çok şükür 😍😍
paradise1509 19+1 olduk, cinsiyeti belli değil secde pozisyonda dedi 3 doktor, haftaya inşallah ogreniriz, kızım ve oğlum var onları 13,14 Haftalarında oğrenmiştik)
Nurr33 Iraz 18+4 üm erkek .Aşırı bulantım olmadi benim ama 3 aydan sonra sol bacağım agrimaya basladi ve hala da agriyor sinire baskı yapıyormuş . 3 4 gundur de aksamlari belim ağrıyor . Onun dışında cok şükür rahatız oğlumla ❤❤ .
Zeynepahmett Iraz kaç gram ağırlığında bebisleriniz kızlar? Yanlış anlamayın kıyas için sormuyorum benim ikiz acaba tek olanlar ile aynı mı oluyo
Karbeyaz12 Iraz 18+5 kız bebek 🐣 daha enerjigim artık yürüyüs yapıyorum her gün ve pilatese başladım 🙏🏼Fiziksel hiçbir sikayetim yok cok sükür hafif bebek hareketlerini duymakta cok zevkli artık 🥳
Iraz Karbeyaz12 keşke bende öyle olabilseydim maşallah sana ilk başlarda ben de çok rahattım şuan o kadar tedirginim ki anlatamam