A-F-B arkadaslar kızım olacagını öğrendik ve ceylin koymayı düsünüyorum 2. isim olarakta bi şey önerir misiniz
Krizantem_ A-F-B Ceylin isminin manası yengeç/yengeç yuvası. Çok da anlamlı değil farklı bir isim de düşünebilirsiniz 😌
nilsmother A-F-B bende ceylin koymak istiyorum ama anlamından dolayı kararsızım yanına başka isim bulup koysammı diyorum 🙄🤔
nilsmother A-F-B Ceylin çok farklı manalara gelebilecek olan bir isimdir. Farsça olan bu kelime; Dünya, Gülüş, Gülme gibi anlamlar içerirken aynı zamanda cennete açılan kapı anlamına da gelmektedir. Şimdi netten baktım. Hangisi doğdu sizce😄
A-F-B Krizantem_ hosuma gidiyor ve esimin annesi de cok begendi ona da söyledik artık hevesini kırmak istemiyorum cok mutlu oldu cunku bende sevdim yanına 2. bir isim daha koyacagız hem
Aydeniz09 A-F-B ileride isminin anlamı ne diye sorulduğunda yengeç yuvası demesi çok tuhaf kaçabilir. Sırf ismi beğendiğiniz diye şey yapmayın bence anlam da çok önemli . Yanlış anlamayın sadece fikir beyan ediyorum gerisi size kalmış tabiki
Didi6 A-F-B O anlam gerçek değil. Bi aralar her yeni isme Cennet kapısı, Cennet çiçeği diye anlamlar uyduruluyordu. Ceyljn yengeç, yengeç yuvası demek.
A-F-B nilsmother cennetin kapısı anlamına geliyor diye biliyorum ben herkes inanmak istedigine inanmak istiyor zten ben koyacagım
Fxfx A-F-B herkes istediği ismi koymakta serbest sonuçta çok daha anlamsız isim koyanlar var 🤭🙈 bebeğiniz ismi hayırlı olsun ancak emin olun cennetin 8 kapısı var ceylin diye bir kapı yok😉😉