minikcivcivim Arsiin ınşallah canim 🌸🌹 ınslalah ederim canim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın. Kimseyi evlat ile sınamasin. Bu zorlu sınavımızı. Kolaylaştırsın inşallah. En guzel haberleri bizlerede çabucak versin inşallah. Bu sürecde stres olma kafanda olmuyor diye kodlama herşeyin artık bir tadavisi var umud dolu ol 🌸🙏
Arsiin minikcivcivim Aminnn Aminnn insallah cnm coooook teşekkür ediyorum güzel dileklerin için inşallah müjdeli haberlerimi veririm sizlere🌺🌺🌺🌺🌺⚘⚘🌷🌷🌷
merve0128 Arsiin sıkma canını hiç canım benim güzel haberler alırsın inşallah 🤲 güzel haberlerini bekliyorum 🥰🌸
minikcivcivim Arsiin ne demek canim benim 🌸duaminn bir köşesinde yerin var her dua edişimde sana da ederim inşallah 🌸🌸🌹 bekliyoruz o güzel haberlerini en kısa zamanda verirsin ınşallah 🌹
Arz1905 Arsiin test sonucun bu şekildeyse Bir tedavi yolu bulunur zaten canım inşallah Rabbim yanında olsun 🙏
Ayse10 Arsiin kaldım çok şükür lütfen stres yapmayın ben çok stres yapıp kafama takmıştım hatta başka doktorlara gitmiştim olumsuz konuşmuşlardı eğer size de öyle derseler lütfen dert etmeyin, doktorunuza da güvenin tedavi olmanız gerekirse olun…
Ayse10 Ayse10 Arsiin benim sonucum 0,04 tü, Allahım size de nasip etsin inşallah hayırlısıyla, bol bol dua edin.
Happykariner Arsiin canım altta yazan testin fiyatı mı ? Bende istiyorum ama devlet yapmıyormuş bu testi