ebru-33 aynısını bana da diyorlar ama Allah vücudumuzu doğuma elverişli yaptı , aksi bir şey olsa zaten doktorumuz söyler bebek dönmezse veya başka bir sknti olmazsa sezeryan diye ama sonuçta normal doğuma engel bir neden yoksa neden yapmayalm bende hep böyle düşünüyorum anneannem faln hep kendisi tek başına doğum yapmış 6 tane çocuk eski insanlar nasıl yapıyordu , hemde normal doğum bu kadar kötü olsaydı kimse bir daha çocuk yapmaya cesaret edemezdi yada ikinci hamileliğinde direk sezeryan isterdi ama öylesini de görmedim açıkçası. Herkesin bünyesi ve acı eşiği farklı. Benimde şuan 39+3 günlük bebek gelmezse suni deniyecegini söyledi doktorum banada sakin suni deneme çok kötü şöyle böyle diyolar en son anlatmayın bana bişey bilmek istemiyorum dedim. İnsanları strese sokmaktan baska yaptıkları bişey yok. Ben sezeryana da karşı degilim belki bir sorn olur normal doğuramam o yüzden hep hangisi hakkımda hayırlısı ise öyle olsun diye dua ediyorum. Sizin de hakkınız da hayırlısı hangisi ise o olsun 🌺 kimseyi aldırış etmeyin bilmek duymak istemiyorum deyin konuyu kapatın 😊