kardelen214 Deletedmom360 yaşadıgın şehri biliyorum canım orda hangi doktora gidiyorsun merkezde misin yoksa ilçede mi
aeh Deletedmom360 canım bende ilk gebeliğimde klomenle hamile kaldım şimdi yine klomenle hamileyim bu sefer klomenin yanında artı olarak fostimon iğne verdi yumurta gelişsin diye , aklında olsun sende doktoruna bir danış istersen
Deletedmom360 aeh teşekkür ederim canım. İnsülin direncim de olduğu için birazda kilom vardı. Galiba oda etkiliyor yumurtlamayı. O yüzden şeker ilaçı kullanıcam inşallah olur🙏🏻
aeh Ayrıca ilk gebeliğimde benimde kontrollerde büyümemişti, doktor gelecek ay deneriz demişti, sonradan büyüyp çatladı geç döllenme oldu ümidini kaybetme hemen🌸 en hayırlı vakitte gelir inşallah bebeğin
Deletedmom360 aeh o yüzden yumurtlamayı takip edicem canım bi umut belki görürüm yumurtlamayı cnkü 29.gün gördüğüm olmuştu 🙏🏻🙏🏻😔
aeh Deletedmom360 Bende senin gibiyim canım pko var, insülin direnci var, ilk gebeliğimde 90la hamile kaldım , şimdi 82yle . Olur inşallah sıkma canını ❤️❤️
melekkizim_00 Deletedmom360 benimde böyleydi kuzum bu ay femara ve catlatma iğnesi denedik 10. Günümde çok şükür 19 mm yumurtam oluşmuştu catlatma iğnesi sonrası bugün 9. Günüm bakalım rabbim gonlumuzdekini bize hayr kılsın Insallah ❣
Defnederen Deletedmom360 bana 9 mm dedi 4 tane yumurtam vardı sol tarafta duphaston verdi bununlada gebe kalan cok olursa bebeği tutar rahmi hazırlar dedi ovulasyon testiylede takip ettim canın yumurtlamayı dün gördüm umudunu kaybetme takşp et ama keşke bir ilac daha verseymiş
Dilek0809 melekkizim_00 ay canım aynı oldu benim de bugün iğnenin 4. Günü o kadar heyecanlıyım ki böyle okuyunca aynı şeyleri yaşayanlara yazasım geliyor😬 inşallah tutar hepimizinki en hayırlı şekilde🙏🏼🙏🏼🙏🏼
melekkizim_00 Dilek0809 hayırlısı olsun hepimiz için kuzum rabbim bize vesile eder inşallah bu çektiğimiz emekler bosa çıkmasın 🙏
Nilgul-19 Deletedmom360 ben 6 aydir gittim geldim büyümemişti daha ilk aydan pes etme bence doktorlar bianda yüklenmek istemiyolar sirayla gitmek istiyolar ben bütün hapları kullandim hic biri buyutmedi ama gonalf iğne büyüttü bu ay 3 gun sonra test yapıcam.bakalım
Neslihan1903 Deletedmom360 bende aynınşekilde insülin direncim çıktı glifor içtim ama en önemlisi hemen bir diyetisyene gitmen canım boyun kaç bilmiyorum ama kesinlikle diyetisyene git hem insülin direncin düzene girer hemde pco düzelir bir nebze ben 10 kilo verdim tüp bebek yaptık öyle tuttu aşılama diğer şeyler işe yaramadı o yüzden hemen diyetisyen kontrolüne gir 🤗