Eceunverkanra Seymaaygzz Bol yuruyus,squat, pilates topu uzerinde hareket etmek, ahududu yapragi cayi, hurma, iliski, yerleri comelip silmek bunlar doguma yardimci oluyor diyolar istersen dene canım ☺️
Seymaaygzz Eceunverkanra Pilates le ahududu çayını denemedim hiç ama çayı denerim canim bı faydasini götürürüz inşallah 🙏 diğerleri hergun yapıyorum zaten sabah akşam sıcak duş alıyorum oda iyi oluyormuş diye duymuştum
Eceunverkanra Seymaaygzz Ben bi yerleri comelerek silemiyorum 😅 Comelme hareketi yapiom sora ayaga zor kalkiyom 😂😂😂 olduk olmadik comeliyom iste yer silme yerine hahahaha ben ahududu yapragi cayi almadim ama 5 hurma yiyom her gun. Pilates topu ve squatta yapiom bi de evde yuruyom ama bugun disarda yurucem
Seymaaygzz Eceunverkanra 😅😅😅 o bendede var tek değilsin birde evde inadına herşey yere düşüyor sırf eğilip alıyım diye. İnşallah faydasını görürüz de geç olmadan gideriz doğuma ya valla artık alıp kucağımıza sevmek istiyoruz❣️
HilalG Seymaaygzz Ben de Ben de 35 de erken doğum riskim var dendi şükür şu zamana geldik kasılıp duruyor içerde 😅
Seymaaygzz HilalG 😅😅 aynen ortaya geliyo kasiliyo benim kizda. Pek nazlı ciktilar ya gelmeye hiç niyetleri yok 🤷
M_N_R HilalG Bugun 1 ayimiz doldu.Şukur iyi ama cok agliyo uyumuyo😕Dun doktora goturdum kulagi agriyo qazi var falan dedi ilac yazdi ama etkisi yok daha🤦♀️
Eceunverkanra Seymaaygzz Evet di mi ama sanki ellerim kuvvetini yitirmis gibi surekli yere bir sey dusuyo 😂😂😂 Allah diyo ki hareket et artik yeteeer az egil kalk yuru diyor resmen😂😂
Eceunverkanra HilalG benimki de uzun zamandir dogum pozisyonunda ama en son kanala girip girmedigini soylemedi dr sorucam carsamba gunu kontrolde. Cati muayenesi de olmustum gecen sali bana misin demedi yani😂😅
HilalG Seymaaygzz Nefesimi tıkıyor bazen en çok da bu yüzden artık gelsin istiyorum son haftalar cidden insan ağırlaşıyor kendimi zor topluyorum 🤭😅
Eceunverkanra HilalG Asla korkulacak bir sey yok, oyle dayanilamayacak bir acı değil asla biraz zorlanma hissi dışında stres yapiyorsan eger yapma diye soylemek istedim:)