HilalG 38+1 artık doğurmak istiyorum 🙄 Sizde durumlar ne ağrı sancı ya da doğuran var mı ekim anneleri 🤭
ecembugra53 HilalG bende aynıyım bekliyoruz canım valla 😂😂 sancı agrı kasılma tavan ama karnım düşmeye başladı karın düşmesi Doğum belirtişiymiş bide ishal 😂😂 şimdi de ishal oldun inş gelir de doğururum valla cok hareketlendi bebek te bugun 1 de kontrolüm var özelde
HilalG ecembugra53 Benimki daha yukarıda düşümedi sanki 2′de randevum var benim de çatı muayenesi olacak Büyük ihtimal bakalım Ara ara sancı oluyor gibi kasılmalarım var ama rahatsız etmiyor şu an yani artık doğsun 💃🤣
Eceunverkanra ecembugra53 3 gundur bagirsaklarim surekli kendini bosaltiyor afedersin tam ishal olmasa da, sanci desen gırla (duzensiz) adet agrisi, gaz sancisi gibi agri yokluyoyor surekli ama daha gelen giden yok 38+4 🥺😂 Son zamanlar ne kadar zormusss, beklemek cok stresliii 🤯
Busra_asya 40 hafta olduk bugün o dediğiniz kasılma sancıları 2 haftadır yaşıyorum göbeğim de düştü ama tık yok🤭😕****
ecembugra53 Eceunverkanra aynen canım bende aynıyım stres oluyor insan gerçekten beklemekte zor valla bende aynıyım zaman da geçmiyor sanki
donmez_hazal HilalG bu 2020 bebekleri gelmeye hiç hevesli değil valla 😂 37 haftalığız bi kere bile yalancı sancı hissetmedim 😂 Nst de sancılar 0
Eceunverkanra HilalG 38+4 duzensiz yalanci sancilarim var, arada adet sancilari tutuyor, gobegim artik dustu( zaten kucucuktu😅) bagirsaklarim kotu valla her belirti var mubarek ama gelen giden yok🤭😂
Seymaaygzz HilalG Ne sancı var ne nişan hiçbir belirti yok doğuma dair kızımın keyfi iyi sanırım içerde 🤣 doğurmak istiyorum artık bende ya🙏
HilalG Seymaaygzz Ben de Ben de 35 de erken doğum riskim var dendi şükür şu zamana geldik kasılıp duruyor içerde 😅
Eceunverkanra Seymaaygzz Bol yuruyus,squat, pilates topu uzerinde hareket etmek, ahududu yapragi cayi, hurma, iliski, yerleri comelip silmek bunlar doguma yardimci oluyor diyolar istersen dene canım ☺️