Dd1619 Defnemm2019 inşallah bizdede hiçbişey kalmamıştır ve kalmaz,Götürcez özele fizik tedavi doktoruna
Defnemm2019 Dd1619 belli egzersizler verildi, onlar yapıldı diğer doktorların verdiğinden farklı o zaman düzeldi kolu günde 3 kere
Defnemm2019 Dd1619 cnm valla kardeşimin bayagı oldu, belki sizinki farklı bir durumdur aynısı değildir sonra egzersizler ters etki yapar
Elisaarya @Dd1619 geçmiş olsun umarım en kısa zamanda düzelir umarım ben normal doğumla başladım sabah aynı sizin gibi omuz takılması oldu ama acil sezaryen ameliyata alındım akşam sekizde doğum yaptım
Dd1619 Pembisanne 3600 demişti doktor doğumdan 3 gün önce.3870 doğdu zor doğdu zaten çıkmadı ıkınmama rağmen.çok zor bi doğumdu
hhb53 Dd1619 şuan ikiside normal 1 sene içinde düzelmişti. Üçüncü cocugunuda sezaryenle yaptı onunda kolu öyle olmasın diye.
Dd1619 hhb53 benim ilk kızımda olmadı böyle bişey ikincide oldu işte yaşanacağı varmış.ben 3 düşünmüyorum olurda olsa bile bende kesib sezeryab olurum çünkü bi olunca bidaha oluyomuş 😟
Dd1619 Pembisanne keşke öyle olsaydı bana hiç öyle bişey demediler böyle bi risk olduğunu bile hiç bilmezdim.
Elisaarya @Dd1619 evet bizde bir sorun olmadı normal doğuma devam etmeyip Sezaryen doğuma aldılar hemen
Dd1619 Elisaarya çok şükür sizin farkedip erken davranmışlar çok şanslısınız.ben okadar acı çektimki çok zor doğdu.keşke bebeğime zarar gelmeseydide sadece çektiğim acı olsaydı kat kat fazlasınıda çekerdim yavruma böyle olmasaydı