Aysel [bilinmeyen] ne güzel bak bende 69 la hamile kaldım ve bir anda 8 kilo verdim kusmaktan ve şimdi sadece 5 kilo almışım bebek alıyo allahtan ve 33 haftalık hamileyim
Crktnmltm Esenn Çook basit 😂 4.5 ay kustum mideye su dahi girmeyerek verdim. İnanır mısınız bazen hala daha kustuğum zamanlarda oluyor ne yazık ki
Teslime_sinan Sema99 merhaba içime su serptiniz diye bilirim 😊 bende 41 kilo ile hamile kaldım 15 haftalık olduk ama ben hala kilo alamadım hep böyle kalacağım diye korkmuştum inşallah bende Doğuma kadar 55 olurum 🙈
asoplavix Boyum 167 cm 51 kilo ile kaldım. 12.haftaya kadar 49lara düştüm şimdi yine 51 haftamız 16+2😊
Aysel [bilinmeyen] daha hamile kaldıgım kiloya bile gelmedim ki bende hep korkardım hatta ona ragmen doktorum meyve yememi yasakladı çogu şeyleri kısıtla dedi sen kilo almıyosun ama bebek alıyo çok alır diye şimdi dikkat ediyorum
Belis [bilinmeyen] ben 164 boy 64 le kaldim 80 le doguma girdim suan 45 gunluk anneyim 64 kiloya indim bile 😂
BarBeyzazer [bilinmeyen] ikiz olmasa fazla derdim ama iki tane bebiş var karnımda 😁 kilo hiç problem değil mühim olan bebeklerin sağlığı ❤
Sedayznn Wooww hatunlar ben yeni anneyim 6+1 su an 50kgım ama bu kiloları görünce korktum😦ben de çok almasam bari şu çok yeyip bebeği kilo alan anneler den olmak istiyorum o nasıl oluyor sahi ya 😀😀😀
jrarya [bilinmeyen] gece yemeği ve tatlıyı kesersem doğuma kadarda bi max 6 alırsam iyi bi kapanış yaparım inş bende 😌 allahtan doktorumda çok katı kilo konusunda bide karışmasa allah allah 😇