mervec [bilinmeyen] bende 72 ile hamile kaldım boyum 169 simdi 23. Haftadayım 78 olmuşum çok mu az mi bilemedim valla
Oglununannesi Elffth_2017 ben 69 ile kaldım ilkine 79 ile doğurdum 36+2 des 3805 doğurdum aldığımız kiloyla alakası yok bence bebek alırsa alıyor zaten🙂🙂🙂🙂
Elffth_2017 [bilinmeyen] benim eşim 9ay nasıl geçecek diyor hormonlardan dolayı biraz korktu benden dengesiz diyo bana bir anım bir anımı tutmuyor adamın psikolojisini bozdum😂😂😂
Littlemisssunshine Benim de boyum 159. 54.4 kilo ile hamile kaldım. Şimdi 53.6 yım. Bugun 14. Hafta bitti. Bulantıdan kilo verdim ben.
Oglununannesi Elffth_2017 nasıl gitmiş canım çocuğa 23 kilo almış 4 kilo doğmuş bence eltine yaramış dhaa çok ama sağlık olsun ☺☺☺
cennetinsusu [bilinmeyen] bende almaktan korkuyorum şimdilik iyi ama son aylarda çok alınıyor diyorlar 🤔😏
jrarya [bilinmeyen] sonra veremezsem şimdi ne kadar az kilo o kadar iyi diye bakıyorum iki haftadır iştahımda çoşunca 😣 sağlıklı olalımda hem bebişlerimiz hem biz tek tesellim 😇🍀🙏🏼
jrarya DidemYldrm ay 4,5 kilo kellli felli erkek suratlı doğmuşum aman allahım kızımın kaderi annesi ile aynımı olucak 😌😌
Ebi [bilinmeyen] cidden mi ya ben çok aldım diye düşünüyorum 12 kilo son haftalarda dahada alcam erkek olduğu için dik bi göbeğim var sadece kalça falan hiç çıkmadı ama işte kilo fazla gibi geliyo bana 😊