Sevde123 26+6 günlüğüz 62 kilo ile hamile kaldım şuan 68.500🙈 1.70 boyum biraz çıkan karnım hafif dolan yanaklarim dışında aldığım kilo sırıtmıyor allahtan 😅
Crktnmltm [bilinmeyen] 28.3 günlük hamileyim 83 kiloyla hamile kaldım 13 kilo verdim daha 1 kilo aldım 74’le yola devam ediyorum 😍🙏🏼
Almira89 Crktnmltm masallah ben de 78 kiloyla hamile kaldim. 13. Haftadayiz kilo almadim ama zayiflamak cok isterim siz nasil kilo verdiniz?
Kbrazcan [bilinmeyen] 1.67 dedi boyum 53 kilo ile hamile kaldım 16+4 üm hala 53 kiloyum çok şükür henüz almadım🙊😍
Duygukstu [bilinmeyen] öyle de insan alışık olmayınca böyle tombalak yanaklara sahip olmaya 😅 bide bende takıntılıyım ondan böyle
zehracinar [bilinmeyen] Valla ben hiç kilo ya takmıyorum boyum uzun ya hiç belli olmuyor evlendiğimde 48 kiloydum eşim sayesinde bu kadar kilo aldım sizde takmayın kilo dediğin nedir ki hemen verilir hem Allah vermiş ki yiyelim diye dimi😂
Gokhangurbet58 [bilinmeyen] bende 55 kilo ile hamile kaldım 29. Haftaya gircem iki gün sonra 66 kilo olmuşum 😟 doktorum biraz fazla bu ayda dedi
Nefesliva DidemYldrm ayy ne kadar fit bir anne maşallahhhh az kılo almışınız spor yapıyorsunuz herelde
Mry [bilinmeyen] inş doktor da biraz gözümü korkuttu fazla kilo alırsan sorun yaşarız diye ondan fazla almak istemiyorum
Crktnmltm [bilinmeyen] kıskanma tatlım öyle bilerek verilen bir kilo değil benimkisi yaklaşık 4 buçuk ay mideye su girdiği an istifra edilerek gitti o kilolar . O yüzden sen bol bol ye korkma kilo almaktan bebeğin beslensin yeter 🙏🏼 Doğumdan sonra çok farklı bir psikolojiye giricez ama olsun alalım kilo yeterki bebeklerimiz de tombik tombik doğsun 😋🙈
Aysehatun [bilinmeyen] 55 kilo ile hamile kaldım 15.haftalık olduk 1,5 yada 2 kilo aldım gözüküyor tartıda sende dert etme 68 ile hamile kaldım diye şimdiden yeteri dengeli beslen herşeyden ye bebişler iyi olsun hep🐣😇😍
zehracinar [bilinmeyen] Aman sal gitsin ölümlü dünya kilolu olanda ölecek zayıf olanda 😂Senin ve bebişin sağlığı yerindeyse hiç gerilmeye gerek yok 💃🏻
Nefesliva [bilinmeyen] arkadaşlar konumuzla alakalı değil ama bişey dicem sosyal medyada yada herkeze hamile oldunuzu diyormusunuz merak ettim bazen resim atasım gelıyor ama sonra vazgeçiyorum
Crktnmltm Nefesliva Ben sosyal medyayı kullanmayı çok seviyorum. Açıkcası ilk başlarda nazar değiyor diye paylaşmıyordum. Artık resim çekinince otomatikman belli oluyor paylaşıyorum. Evet diyorum çünkü salk salak bakışlardan rahatsız olunca hamileyim ne bakıyon diyorum 😂 yada dalından birşey koparınca zile basıp hamileyim canım istedi kopardım yedim helal edin diyorum ☺ Çokta çekinemem açıkçası kocaman karnım varken 🤩