FatmaOrhan Kbrsoy 51 kilo ile kaldım 24 haftalığım 58 kiloyum sanki çok fazla aldım bu son bir ayda 5 kilo almışım tatildeyken bende şoktayım 😖
Birkelebek 53 ile kaldim 27 haftalik ve 61 kiloyum anlamiyorum nasil aliyorum cok hizli gibi geliyor nasil kontrol edebiliriz 🙄
MinikMucizem42 [bilinmeyen] 31.haftafayim 56 kilo ile hamile kaldim iki hafta once 65 kiloydum.simdi kac oldum bilmiyorum😊
Esma1834 [bilinmeyen] boy 1.73 72 kiloyla hamile kaldım şuan 39 haftalık hamileyim kilom 90 😣 boy olduğu için belli olmuyo Allahtan
TBBeYzaBT zehracinar gerçekten mi ay ne güzel 🙂 bnde 63 kiloyla hamile kaldım boy 1,73, şuan nerdeyse 11 haftalıgım ve şimdiden 65 kiloyum, umarım ilerde ben degil de bebegm kilo alır, 6,haftamda 59 a düşüp tekrar 65 oldum
DamlaBaskurtAksoy OzturkNazan offfd bende 60 ile kalbim hamile nasıl gidecek doğumdan sonra o kilolar 😙
Duygukstu Eveettt sevmediğim gerçeklerden biri de çok almış olduğum kilo sanırım 52 ile hamile kaldım şuan 37 haftalığım ve 25 kilo aldım😅😅 doğumdan bir süre sonra hızla vermeyi Ümit ediyorummm 🙏
Ebruuuuuu Duygukstu çok iyi bende 83-85 arası tam bilmiyorum o kiloda hamile kaldım en son 90 dım şuan kaçım bilmiyorm 😂
seyydac [bilinmeyen] yok canım yaa dikkat edersen hiç bişey olmaz bebişler sağlık olduğu sürece alınan kilolar da verilir merak etme 🤗
hafsa2020 [bilinmeyen] evlendim 56 ile hamile kaldım 59 la şimdi 15+4 sabahları 62 kgyim 😒😒 bende alıyorm ama dikkat etmeye karar verdim..
Berrin [bilinmeyen] ınsallah canım benim 😊 seninde iyi olsun boşver takıntı yapma hiç verirsin doğumdan sonra 😍