34Gizem gkcy aile hekimliğinin sonuçları e nabıza çok geç düşüyor birkaç gün sonra falan. siz barkod no aldıysanız netten kendiniz bakabilirsiniz bugün.
Purpura26 gkcy Var canım bence sen bunu belli etmeye uğraşıyorsun benim belli etmeye çalıştığım resmi görsen gülersin 😀 https://imgyukle.com/i/5FIU1R
Bubis41 gkcy çıkmamış bence canım cunku normalde böyle çıkmıyo sen gün içinde sürekli kontrol et 0 yazmaz
gkcy Purpura26 yaa benimde ilk başlarda böyleydi sonra sonra hafiften belirmeye başladı. hamilemisiniz siz
Purpura26 gkcy Maalesef değilim. Bugun test yaptım adetime 4 gün var. Çok çok silik çizgi gördüm gibi geldi bilmiyorum sen görebildin mi ? Gözlerim yanıltıyor da olabilir 😃
gkcy Purpura26 net göremedim ama benimde adetime 4-5 kala boş çıkmıştı daha yeni yeni silikleşmeye başladı
Alfabeta gkcy ben genelde heyecandan koşa koşa gittiğim için sabahın köründe aç aç giderdim her şüphelendiğimde 😂 inşallah güzel haberler alırsınız🤲🏻
Zezeeeyyldrm gkcy genelde 3 ve ya 4 gibi cikiyor gun iceeisinde ama eger e nabiziniz varsa tahlilleri oraya atiyolar doktora gidene kadar sonuclarini ogrenmis olursun oradan ben oyle yapiyorum e nabizdan bakyrum
gkcy Zezeeeyyldrm yok valla hala aynı bişey gözükmüyo 0 olarak duruyo girmemişler heralde yada sonuç bu 🤷♀️
Elifmstf Bulunduğunuz il ilçe hastahaneden öğrenebilirsin canım. Bazen e devlete hiç yuklemiyolar bile. Tahlil sonuçları diye yaz Google ilk cikandan seç ordan TC kimlik ve doğum tarihi ile sorgulama yap. Hayırlısı olsun 😇
Minikbebegimm gkcy yasadiginiz sehrin aile saglik merkezi ya da saglik ocagi sitesi vardir ordan baksaniza e nabiza girilmemis olabilir