Serofero canım benim de kronik idrar yolu enfeksiyonum var. benim üreter darlığım var o yüzden idrar akışım diğer kadınlara göre daha yavaş o yüzden sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum kanalın genişlemesi için stent takıldım 3 kere. Ama şuan hamilelikte bebeğin baskısı olduğu için sanırım yine daraldı ve enfeksiyon geçiriyorum. beni hem üroloji hem enfeksiyon bölümü hem de kadın doğum takip ediyor. enfeksiyon bölümünde bir profesöre gitmeni tavsiye ederim çünkü idrar yolu enfeksiyonu sıklıkla vajinal enfeksiyon ile karıştırılabiliyor. İdrar yaparken verdiğiniz tahlil bile çok önemli eğer içerisine akıntı değmişse bile vajinal enfeksiyonu idrar yolu enfeksiyonu olarak algılayabiliyor test sonucu. Bu yüzden detaylı bakılmalısın. Ben çok uğraştım bu problemle ama çok şükür düzelmiştim şimdi hamilelikte az az zorluyor yine beni. Şimdiden çok geçmiş olsun benim teyzem tiroidleri varken hamile kaldı onun tiroidleri çok çalışıyordu endokrine gitti sürekli tiroid dengeleyici ilaç kullandıı hamileliğinde.