Mine32 Serofero canım hikayem biraz uzun ama inan bilgine.. 2 yaşında kızım var evlendim 1 ay sonra kadın doguma kontrole düzensizdim hep gittim dr bana cocuk düşünmüyorsan korunma zate gec döllenmen yumurtlama vaktın belli olmaz zor olur gebe kalman dedi adet sokturucu verdi e ozamnlarda tabi ilişki sık bılırsin. Dr kontrolünden 1 haftaya kadar o ilacı almadım ha olurum diye baktım olmadım aldım ve bi test yapim dedim baktım gebeyim sırrımı sana soylicem dogum yaptım vesaire 2 bucuk ay öncede gebe kaldım ama saglıklı olmadı kimyasaldı
Mine32 Mine32 Serofero ve şimdide 6 haftadan fazla hamileyim cok sukür düşün hamile kalman zor denen doktor bile 1 haftada sok oldu. Demem oki hiçbişey kullanmadım okudum arastırdım çörek otu bal ve toz tarcın mucizesini kullandım ve 2 hamileligimdede yumurtalıklarıma destek oldu ve gebe kaldım ❤️
Mine32 Serofero yapman gereken adetinin bittigi gün bu karısımıistersen her sabah ac karnına bir yemek kaşıgı istersen sabah ac tatlı kaşıgı aksam yataga girmeden tatlı kasıgı direk yut bidahaki adet dönküne kadar bir dene derim ben 1 haftada faydasını gördüm inşallah sanada şifa olur rabbim nasıp eder
afrasil Serofero iliskiden sonra yatabildiğin kadar yat kalma ve beline yastık koy , ovulasyon testi kullan , yada doktorunla yumurtlama takibi yap . Ikinizdede sorun yok ama olmuyor mu onu anlamadm iyice herseyie bakıldı demi
Serofero afrasil Uzaniorum gün aşırı ilişkiye de griorum ama artık biraz umudumu yitirdim galiba doktor bana tiroid enfeksion var diyince eşimden hiç şüphelen medim
Ayten1994 bltern1 adetin ilk gununden icilmeli son gununden yok..son gununden icerse grbe kalirsa aca bilir
Ayten1994 Serofero rahmin kalinsa sogan kuru iyi..inceyse sogan kuru olmaz.tiroidin yuksekmi? Once onu dusurmeye calis..yumurtalama gununu takib et.rahim filmi cekdir bence bide..erkenden oyren tupun acikmi kapalimi..kanda pitilasmaya baktir..esin sperim kalitesine baktursin canim.
Asel-meyram Serofero benimde çok baskı oluyordu ve görümcemin tavsiyesi üzerine günde bir bardak kimyon suyu içtim gece yatarken sabahta uyandığımda bir bardak kuru incir suyu içtim ve çok şükür o ay hamile kaldım ve ilişkime dikkat ettim kendimi hep sıcak tuttum inşallah sende dene bana yazacaksın eminim güzel haberini vereceksin 😊
Dilara1503 Serofero idrar yolu enfeksiyonu ve tiroidlerin için tedavi görüyor musun canım. Aynı zamanda bir de immünolojiye gitmeni tavsiye ederim
balperisi_71 bltern1 soğan kürü rahmi temizlediği icin Saraçoğlu içerken hamile kalmayın düşük yapabilirsiniz diyor.yanlis eksik bilgi vermeyelim
bltern1 balperisi_71 ben öyle hamile kaldım hamileyken içilmeyecek zaten suan 3. Ayı bitirmek üzereyiz Allah isteyen herkese nasip etsin eksik yanlış bilgi vermek istemem 😊
balperisi_71 Serofero doktor tabikinde al klomeni gerek görürse eğer.ya anlamıyorum profesör gibi şunu bunu al diyorsunuz da bilinçsiz kullanımı kist yapıyor ve tehlikeli sonuçlara götürüyor.
Mine32 Serofero canım internette ölçülü şekilde bar malzemeleri iyi bir aktardan al canm çekilmiş çörekmotu toz tarcın ve süzme çiçek balı canım hamile kalmak için cörek otu tarifi istersen sabah ac karnına 1 tatlı kaşıgı akşam yatmadan 1 tatlı kaşıgı istersen her sabah ac karnına 1 yemek kadıgı canım inşallah faydasını görürsün
balperisi_71 bltern1 bende soğan kürü denedim ama düzenli değildi 3 5 gün aşırı kanama yaptı adet bitisinde baslamistim resmen bı ay kanadım normal mi
afrasil Serofero bence esinizde sperm tahlili yapmalı . Çünkü böyle çok duydum sorun bende var zannediyoduk meğer esimdeyms yada esimde zannediyoduk bendede varms gibi . Enfeksiyon basit 1 ayda temizlenyo ilac ve fitil ile troid ile alakalı bilgim yok
Dilara1503 Serofero canım benim de kronik idrar yolu enfeksiyonum var. benim üreter darlığım var o yüzden idrar akışım diğer kadınlara göre daha yavaş o yüzden sürekli idrar yolu enfeksiyonu oluyorum kanalın genişlemesi için stent takıldım 3 kere. Ama şuan hamilelikte bebeğin baskısı olduğu için sanırım yine daraldı ve enfeksiyon geçiriyorum. beni hem üroloji hem enfeksiyon bölümü hem de kadın doğum takip ediyor. enfeksiyon bölümünde bir profesöre gitmeni tavsiye ederim çünkü idrar yolu enfeksiyonu sıklıkla vajinal enfeksiyon ile karıştırılabiliyor. İdrar yaparken verdiğiniz tahlil bile çok önemli eğer içerisine akıntı değmişse bile vajinal enfeksiyonu idrar yolu enfeksiyonu olarak algılayabiliyor test sonucu. Bu yüzden detaylı bakılmalısın. Ben çok uğraştım bu problemle ama çok şükür düzelmiştim şimdi hamilelikte az az zorluyor yine beni. Şimdiden çok geçmiş olsun benim teyzem tiroidleri varken hamile kaldı onun tiroidleri çok çalışıyordu endokrine gitti sürekli tiroid dengeleyici ilaç kullandıı hamileliğinde.
Asel-meyram Serofero Sabah bir bardak suya üç dört tane incir at iyice kaynasın sonra iç onu ister soğuk ister sıcak kimyonlu suyuda gece uyumadan önce bir bardak sıcak suya çekilmiş yada tane kimyon bir tatlı kaşığı at dinlendir sonra onu iç inşallah haberin gelecek emin ol deneyenler sonuçlarını aldılar çok şükür 🤗🤗
Serofero tgbktszdmr takip.ediyorum ama 16 günlerinde yapiordum adet bitiminden snra yapicam insallah olur