Elifkzlcn aslikaya0305 20+1 olduk bizde heyecanla oğlumu bekliyorum gecse biran önce su günler hayırlısı ile 🤲
Buket16 aslikaya0305 benim de mart başı şubat sonu 19 haftalık olduk bugün kızımla🥰 hareketlerini hissetmek çok harika bişey inşallah sağlıkla zamanında kucağımıza alırız bebişlerimizi🤲🤲
aslikaya0305 Tlyaltnts ben daha tam hissedemiyorum ya hareketlerini ilk gebeliğimde ne zaman hissettim unutmusum da üstünden 8 yıl gecti:)
Tlyaltnts Nsrnmny yaa 😊 cinsiyeti ne ben 15 haftalıktan beri hissediyorum ama dr hissedemezsin demişti ama dokunuyor bişey bana içerden hissediyorum yani 😂 ama öyle tekme hissetmedim gıdıklıyor gibi böyle
kisiminbahari Bende 18+6 ikiz annesi olucam nasipse hareketleri nasi oluyo ben sanrım hissedemiyorum daha
Nlgn16 kisiminbahari yatınca falan elini karnına koy sıcaklığı hissedince o geliyor zaten sana dokunmak için 🥰
baharbalkann 17+1 olduk cinsiyetmiz belli degil bu hafta olur insallah, 21 mart gösteriyo dogum bakalım🥰
Nsrnmny Tlyaltnts ya bende Bayadır kımıldiyor bisiler de omu degilmi cozemiyordum ama bugün bi kere oldu tam vurdu yani🥰😍😍
aselelif06 17+4üz hiç hissetmiyorum bebeğimi Bugün bi pıt sesi geldi ama emin değilim cinsiyetimize de kız dedi doktor
Ballicut aslikaya0305 bizde an itibariyle 18+1 iz 💙 hareketlerini hissediyorum bir haftadır net bi şekilde pıt pıt vuruyor 🥰 ikinci gebeliğim o yüzden erken başladık ilkinde 20 de ancak hissedebilmiştim
Nlgn16 aslikaya0305 biz de minik prensesimle yarın 19. Haftaya gircez çok şükür sağlıklıyız Rabbim hepimizi tez zamanda kavuştursun miniklerimize 😇🥰