betlkrkmaz Merhaba tatliş Anneler ben 7 haftalık gebeyim ama maalesef ki sigara kullanıyordum bir anda bırakamadığım için günde en fazla 2 tane içiyorum ama zamanla bırakacağım sizce bebeğe zararı nedir ?😔😔😔😔
Zuhal14 betlkrkmaz dün akşam ki post geldi direk aklıma kavga çıktı buralarda 😬 sigara postları yüzünden 😂
Dlcimr betlkrkmaz Bende senin gibiyim 😔 günde 2-3 ama ben 6 cı ayıma giriyorum hayla bırakamadım içim içimi yiyor basen eşimle tartışıyoruz sıgara yuzunden hiç bişeye tiskimmem mide bulantısı olmadı benim sadece çok arılarım var benim hiç gecmedi sor geciyor keşke sıgaraya olsaydı diyorum sadece tiskinmem 🥺😞
betlkrkmaz Melisaaa16 ay bende öyleyim ama bir anda bırakılmıyor ki aslında çok araştırma yaptım gebeliğin ilk 3 ayında bırakılması gerekiyormuş nasıl olacak bilmiyorum hiç 😞
Ozlem8989 Bende 12+4 hamileyim, sürpriz bir şekilde öğrendik bebeğimizi ve bende aniden bırakamadım. Eşimden bazen çekiyordum, şimdi yanımda biri içmediği sürece aklıma gelmiyor çok şükür. Ama kokusunu alınca dayanamıyorum bazen bitane içiyorum.
Ozlem8989 betlkrkmaz Mesela bitane sigara yaktığında içine çektiğin dumanın bebeğine gittiğini hayal et. Seni asla yargılamıyorum kuzum çünkü bende aynı şeyleri yaşıyorum. Maalesef günde 1 tane de olsa içiyorum bazen, inşallah hepimiz bırakırız
betlkrkmaz caglanurr peki hastaneye gittiğinde herhangi kötü etkisi olmuş mu bebeğe ? İnşallah sende biran önce bırakırsın çünkü emzirirken de içmemek gerekliymiş
Seyhann0606 caglanurr 33+5 im bende bırakamadım 🙇🏼♀️ İlk aylarda az içiyordum şimdi çoğalttım yine farkında olmadan doktorum çok kızdı . Bebekte bi sorun falan gözükmedi ama içim hiç rahat değil , Kendimi çok kötü hissediyorum , doğum yapınca eve bebeğim olmadan dönersem diye aklıma geliyor hemen elimden atıyorum sigarayı . Ama yine hüsran
Aynurgokagac Ben öğrenince hemen bıraktım bebeğimi duman içinde bi yere kapattığımı düşündüm ve her canım sigara istediğinde 1 bardak soğuk su içtim şuan aklıma bile gelmiyor bence sizlerde deneyin belki bu şekilde daha kolay olır zaten ¾ gün içmeyince kokusundan rahatsız oluyosunuz
betlkrkmaz Aynurgokagac benim eşim kullanıyor ben rahatsız oluyorum kokusundan ama canım bazen çok çekiyor elimde olmuyor içiyorum 😞
caglanurr betlkrkmaz şükür bütün testleri kilosu sağlığı organları iyi durumda tabi sonuçta kapalı bir kutu bilemem ama doktorum çok sağlıklı olduğunu söylüyor
Baobap betlkrkmaz burada bir kaç yorumda okumuştum. Sigara içen kadınlar yazmışlardı, bebeklerinin gelişiminde sorun yaşamışlar.
Zuhal14 betlkrkmaz sabaha kadar sürdü o kadın gelmesin buralara valla herkese yetti 😂 neyse şaka bi yana bende kullanıyorum 35. Hafta dayım seni çok iyi anlıyorum hep bi vicdan aZabı insanın elinde olmuyor irade meselesi evet ama işte maalesef olmayınca olmuyor umarım sen bırakırsın tamamen
betlkrkmaz Dlcimr seni çok iyi anlıyorum engel olamıyorsun bazen umarım biran önce bırakırsın bebeğim sağlığı söz konusu 🙏🏻
Nesse86 betlkrkmaz Ben de 4 aya kadar ictim yani birakmak kolay olmadi yemin ettim sadece öyle birakabilecegimi bildigim icin ve cok sükür ki biraktim.Benimle beraber esimde birakti simdi ikimizde icmiyoruz ve cok rahatim.12 Haftada ikili testte yaptirmistik doktor cok saglikli bir bebek demisti.
betlkrkmaz Nesse86 işte benim eşim bıraksa eve sigara getirmese bende içmem ama işte o sigara içiyor balkonda bende diyorum bir tane içeyim 😞
betlkrkmaz Zuhal14 ben olmadığı zaman istemem bağımlısı değilim ama eşim içtiği zaman canım çekiyor bazen vermiyor gizli alıyorum gece içiyorum ama kendime güveniyorum bırakacağıma inanıyorum
Nesse86 betlkrkmaz Ben 15 yil sigara icmis biri olarak cok zorda olsa biraktim.Ve inaninki can istemesiyle olmuyor birakmak beyinde bitiriceksiniz,o zaman inanin ki akliniza bile gelmiyor.Hani bazilari var sigaradan birsey olmaz diyen,ama nedense Sigara icen insanlarda anne karninda bebek ölümleri cok sık görülüyor.Sizi korkutmak istemem ama bence bilden kestirin atin derim.Allah yardimciniz olsun.
Yesilims3 betlkrkmaz hamile olmadan önce yeni yeni içmeye başladım hamile oldugumu öğrenince bıraktım 9 ay boyunca hiç içmedim lohusa döneminde depresyona girdim stres derken bir tane içeyim dedim ve devamı geldi gerçekten kolay değil ama çok şükür sağlıkla doğdu bebegim
betlkrkmaz Yesilims3 ay çok şükür sağlıklı doğdu ya umarım bizde senin gibi içmeyiz hamilelik döneminde 🙏🏻