UmayDuruMom Kızlar yarın 39 haftalık oluyorum kontrolümiz var dua edin açılmam ve ağrım çıksın ben ağrı hissediyorum ama nstde git gide azalmaya başladı 1 hafta içinde sancılarım çoğalmazsa sezeryana alacaklar 🙄
prensesim35 UmayDuruMom bn oğlumda 38+6 da doğum yapmıştım bu sefer ne zmn olur acaba darısı başına cnm inş en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın
semirra UmayDuruMom saglikla dogumunu yaparsin insllah birsey olma yakinda alirlar zaten bebegin gelisimi tamamlanmis sayilir birsey olmaz sezeryanlada alirsa sorun yasamazsin.
prensesim35 UmayDuruMom sancı yoktu canım uyandım ayak bileğime kadar su geldi bebeğin suyu sandım gittim ebe su değil açıklık yok dedi bi gün öncesinde ilişki olmuştu belki ondan kaynaklıydı bilmiyorum hiç bişi yoktu anlicağın son olarak doktor ultrasondan bakalım bi sıkıntı yoksa eve git dedi baktı belirti yok ama bebek kanala girmiş yolda dedi yatışımı yaptı suni sancı takıldı
busra1708 UmayDuruMom ben de 39.haftaya gireceğim. Aslında normalde 38 ama ultarsona göre 39 oluyor. Doktorum şimdiye kadar hiç çatı muayenesi yapmadı, her şey normal görünüyor bekleyecez dedi. Nasıl olacak bilmiyorum 🤷🏻♀️
UmayDuruMom busra1708 38 de banada yapmadı ben nişanım geldi diye 38+4de hastaneye gittim o sırada baktılar yoktu açıklık
busra1708 UmayDuruMom demek ki her doktorun yöntemi farklı. Kimi doktor 37 de yapıyor, kimi de doğum başlayana kadar yapmıyor
Meriwa Dilanilngi hergün dr gidiyordum doğuramıyorum diye psikolojim alt üst olmuştu mesersem gebelik 42 haftalık bir serüvenmiş böylecelikle öğrendim 😂
UmayDuruMom Eslem23 onada nişan değil dediler jöle gidi birşey gelsi bi anda sert tuvaletimi yaparken felan düşüyor bazen ona akıntı dediler bilemiyorum valla
Guluc UmayDuruMom bendede öle birşey geldi nişanım geldi diye göbek attaım 😂 doktor kan yoksa beya rengi kahve rengi değilse nilan değildir dedi 😢
Mathteacher UmayDuruMom ben de yarın 39 haftalık oluyorum canım. Rabbim ikimize de tez zamanda sağlıcakla normal doğum yapıp bebişlerimizle eve dönmeyi nasip etsin inş 🤲