Dilara1503 Esmerkiz34 bi doktor kontrolüne git bence canım inşallah normaldir bu durumun belki herkeste farklıdır bilemedim
Dilara1503 Esmerkiz34 ayakta bir işte mi çalışıyorsun canım anlayamadım ki niye oluyor yan dönünce geçmesi normal ama gün boyu hep sert olması tuhaf geldi acaba normal sertlik de sana mı taş gibi geliyor
Esmerkiz34 Dilara1503 inşallah normaldir bu ikinci gebeliğim birincisini kaybettim bunuda kaybetmek istemiyorum 😞
Nrykml Esmerkiz34 canım erkek bebekte bazen olabiliyormuş karında sertleşme ama sen yine de cinsiyetini öğren bide doktoruna sor bu durumu . Hareket ederken falan yürürken iş yaparken rahat bırak kendini kasma 💕
Dilara1503 Esmerkiz34 korkma canım Allah büyüktür bebeğin de sen de iyisin inşallah kontrole git bakalım doktor ne diyecek sana 🤲🌼 kontrole gidene kadar çok fazla iş yapma dinlenmeye çalış
Esmerkiz34 Dilara1503 yok cnm zaten benim düşük riskim var sürekli Uz anıyorum ama o sertlik hiç gitmiyor dedim acaba yok kanki böyle oluyor sabahları ac karnına baktım yine aynı
Tevhidehli1 Esmerkiz34 doktora ne dedi bende 3 gündür aynı durumdayım doktordan geldim yeni her şey normal dedi ama yumtuk gibi sert hatta bazen sol tarafımda yumurta gibi havaya kalkıyor