teletabi Fata2014 normal doğum yaptım. Miad gebe polikliniği var orada doğum acikin içinde poliklinik odası. Oradan takipliydim ben. Takiplerimi ilter hoca ve cansu hoca yaptılar. Doğumumuda 5 kişilik bir ekip yaptırdı 3 doktor 2 gebe vardı doğumumdan reyyan gökçen hanım sorumluydu doğumumu berk özgit yaptırdı ki kendisi mükemmel bir insan. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz doğuma çok ilgili ve çok güzel bir hastane
Fata2014 teletabi sadece ilter hoca randevusu çıkıyor bende şimdilik erbil çakara takipli gidiyorum doğum için siz seçmediniz dimi doktorları o anda şansa hangi doktor geldiyse o yaptı demi? Odalar nasıldı ? Tek kişilik oda seçme hakkı var mı ücret ödeyip?
teletabi Fata2014 kaç haftalıksınız? Şöyle söyliyim benim özel bir durumum olduğu iöin tek kişilik odadaydım. Ama nırmalde de tek kişilik odada kalınıyormu bilmiyorum. Sancıyı iki kişilik odada çekiyorsunuz doğum tek kişilik odada oluyor
Mrv2534 Selamün aleyküm hayırlı geceler hanımlar 🌸Zeynep kamil de direk 182 den perinatolaji ye randevu aldığınızda detaylı oluyor mu kızlar ben de ilk kadın doğum seni yönlendiriyor diye duydum sonra sıraya koyuyorlar direk randevu alıp giden varsa çok iyi ben de almak istiyorum 17 haftadayım
Mrymozr Mrv2534 Evet kadin dogum sistemden perinatoloji bölümünü aciyo randevu alıyosun direk gittiğinde yapiyolar diye biliyorum bende 18+5 haftaligim ayin 23 unde detayli ultrason randevum var. Ikili testimide o bolumde yaptirmistim direk randevu alip
MeLy90 Mrv2534 Ben aradım direkt aldım. Ama başka bir hastanede ( o da devlet) takipliyim. Orada ki doktorum yönlendirme yapmış olabilir. Hemen verdiler.
MiracMira Mrymozr maalesef bildiğiniz gibi değil. Bende zeynep kamil hastanesine perinatoliji bölümüne randevu alıp direk gittim ama zeynep kamil hastanesi icin perinatolojinin alt bölümü var ordan doppler 20 24 hafta olan kısmı seçmeniz gerekiyo çünkü araştırma hastanesi olduğu icin bölüm bölüm ayırmışlar direk perinatoliji olarak gittiniz mi yapmıyorlar
Ahsennurrrr MeLy90 evettr benim doktorum ve gerçekten cokkk seviyorum çok Güleryüzlu ayrıntılı bakıp ediyor sorduğun her soruya cevap verir gittiğinde anlarsın içeri giren gebe zor çıkıyor zaten😁😁
Ahsennurrrr MeLy90 ama tatlım o yapiyormu bilmiyorum ben suaaan14+5, im bana şey dedi zamanı geldiğinde sana sorucam renkli doblor diyip 182, den randevu alıcaksın demişti bana geçen hafta onu sormadım siz yapiyormusunuz die
Mrymozr Ahsennurrrr Ben de oya demirciden aldim detayli renkli ultrason için internette bölümlerini yazdığımda o doktorlarin yaptigi yaziyo renkli doppler
MeLy90 Ahsennurrrr Belki benim diğer doktorum sisteme böyle bir şey yazmıştır. Ondan hemen aldım randevuyu.
Ahsennurrrr MeLy90 MeLy90 he süper valla çok sevindim perinatoloji bölümü yaptığını biliyordum ama denk gelmemiştir hiç çünkü iyi oldu en azından bende kendi doktoruma yaptırmış olucak🙏
Mrymozr MeLy90 Yapiyor diye biliyorum hastaneyi aradigimda oyle soylediler. Yorumlarda oya demirci iyi doktor guler guzlu falan yazilmisti bide doç.dr o yuzden ondan aldim bende
teletabi MeLy90 hayırlısı ile alın kucağınıza inşallah devlette olsa özelde olsa size yapacakları verebilecekleri tek şey şevkat oluyor o anda 🥰
MeLy90 teletabi Aynen öyle :) Doğru söylüyorsunuz ama diğer hastanelerde odada tek kişi olmak falan avantaj sanırım.
Fata2014 teletabi 36 haftalık benimki özel durum derken benimki de eşi aşagıda riskli bir gebelik geçiyor
MeLy90 Mrymozr Bana başka bir doktora verdiler. Zaten kolay bulunmuyormuş randevu. Ondan hemen aldım. İnşallah güzel geçer hepimizinki.
Baby216 Mrymozr Oya Demirci on numara bir doktordur. Bence hastanedeki en iyi doktor kendisine gözü kapalı güvenebilirsiniz. Ona randevu bulabilmek çok zordur
Mrymozr MeLy90 Ben internetten mhrs den aldım randevuyu vardı ona ve gündüz saatlerinde bakmıştım rahat buldum randevuyu
teletabi Fata2014 gebelikle alakalı değil benim bi rahatsızlığım var ondan dolayı ayrı odada kaldım. Siz hastaneye gidin bu sıra sadece sekreterden veriliyor. Gebe izlem poliklinik sekreterinden miad gebeye sıra almak istiyorum diyin. Haftanız gelmiş takibinize orada devam edebilirsiniz çok güzel ilgileniyorlar. Doğum acilin içinde miad gebe poliklinik odası. Sırayı aldıktan sonra zaten tarif ederler size