Mavilipembeli Bu postu açan doğuruyormuş 😄 Bugünde doğmazsa yarın doktor başlatıcak doğumu sabah tarçınlı su içtim umarım işe yarar da kendi sancımla doğururum sancı gelmesi için önerisi olan deneyimli anneler varmı acaba ?
Eslem23 Mavilipembeli post işe yaramıyor dua edelim hayırlısı ile hayırlı zamanda sağlıkla en kolay şekilde kavuşalım 🙏
Eslem23 Mavilipembeli az önce bir arkadaş yazmıştı doğum hikayesinde sıcak iyi geliyormuş sancı başlatıuomış
Eslem23 Mavilipembeli benimde 39+1 hiç sancım ağrım yok sadece kalça kemiklerim batıyo gece sağa sola dönemiyorum yürüyünce tam bi Çin işkencesi
Kubracar30 Mavilipembeli tamamen aynı durumdayım sizinle.. 40+ 1 deyim yarın sabah suni sancıyla başlatacak doğumu doktor 😳
Mavilipembeli Eslem23 meryem suresini okuyorum yatmadan da dua okuyorum sancım gelsin doğurayım diye ama nafile meryem ana otunu alıp suya da koydum belki o işe yarar bi ümitle ama oda olmadı
Mavilipembeli Eslem23 yarın doktor suni sancı vericek inşallah çok çekmeden doğururum 🤲 leğene sıcak du koyup oturmayı deniycem birazdan 😄
Ebruuu25012020 Mavilipembeli ama o ot sanki sancılar başladığında açılmanın kolay ilerlemesi içindi. Yoktan sanci getirmiyor diye biliyorum
Asi123 Mavilipembeli bende 39 haftaya giriyorum 5 gündür falan sıcak suya oturuyorum hergün banyo yapıyorum ama hala tık yok sadeve 1 parmak acılma var
Mavilipembeli Eslem23 38 den beri sadece 1 parmak açılma var ilerlemiyor hiç kafası aşşağda ama kanala girmemiş daha canım
Eslem23 Mavilipembeli takipteyim seni canım inşallah güzel haberlerini alırım bende İnşallah senden dua beklerim
Mavilipembeli Kubracar30 belirti falan varmı yada hiç açıklık varmı acaba sizde inşallah bugün gelir sancılarımızda suniye gerek kalmaz
Mavilipembeli Ebruuu25012020 biliyorum canım ama sancı gelmeyince bir umuttur dua okuyorak koydum suya 😊 belki gelir ümidiyle
Mavilipembeli Asi123 benim de 38. Haftadan beri 1 parmak hiç ilerlemedi kaç kutu hurma bitirdim tarçınlı sudur merdiven in çık hergün yürüyorum da ama gelmeyince gelmiyor 🤷♀️
Kubracar30 Mavilipembeli belirti yok hiç sadece 1 cm açıklık var 😳 tamamen aynı durumdayız bakalım nasıl geçecek yarın. Artık kabullendim ben bir şekilde atlatırız Allah’ın izniyle.. allahtan ilk doğumum ve normal doğum sancısı nasıl bilmediğimiz için bence suni sancı da bize çok ağrılı gelmeyecek 🥰 içini ferah tut sende yarın bu saatlerde bebeklerimiz kucağımızda olacak inşalllah 🙏🏻
Mavilipembeli UmayDuruMom bende 38. Haftadan beri sadece 1 parmak var açıklık hiç ilerlemedi sancı zaten açılmayı tetikliyormuş
UmayDuruMom Mavilipembeli yarın 39 oluyorum kontrolüm var doktor ağrım çoğalmazsa sezeryan yapmak istiyor 2 kaybım riske atmak için suniyi sorarım bakalım