Merhaba kızlar 38+4 günlük hamileyim 3. Sezaryenim olucak çarşamba hastaneye yatisim gerçekleşecek inşallah refakatçim olmicak özelde dogum yapicam sizce nasil olur gerek var mı açıkçası kalacak kimsem de yok esim çocuklara bakicak kızımın biri 8 biri 2 buçuk yaşında mecbur esim evde çocuklarla kalıcak zorlanirmiyim ilk defa refekatcisiz dogum yapicam

DHNEb anneniz kayınvalideniz veyahut kız kardeş akraba eş dost yok mu Allahım yardımcınız olsun bence özel hastane ise bi ricada bulunun hemşirelerden yada çocuklarınızı bırakacak bir yer bulup eşiniz sizinle kalsın

DHNEb sezeryanmışta canım refakatçı olması lazımdır yalnız kalmayın ilk kalkış filan artı bebek illa lazım olur yanınızda birine

DHNEb yani üstlerine düşeni yaparlar kaldırırlar filan ama yalnız nasıl olur bişeye ihtiyaç duyduğunuzda bilmiyorum ama çok mecburiyetse sıkıntılıda olsa geçer illa o iki günde

DHNEb canım illaki zorlanırsın sezaryende hemen süt gelmiyor bebeğe mamaydı vs falan kemdin çok zorlanırsın kalkıp yürüyene kadar zaten dikişlerin falan olacak her yerde 1 refakatçiye izin veriliyor diye biliyorum ben

DHNEb Hemşireler,hasta bakıcılar illa ki
            ilgilenir. Bazı özel hastaneler ekstra ilgili ama bazıları öyle olmuyor maalesef. Sezaryen olacakmışsınız,bebeğin ilgisi bakımı konusunda çok zorlanırsınız.Keşke yardımım dokunabilse,gerçekten üzüldüm sizin için.Allah yardımcınız olsun inşallah.

DHNEb nerede yaşıyorsunuz gönüllü refakatçi olmak isteyen çıkar belki.yada bu işi hastahanelerde para ile yapan insanlarda varmış bir arastirin isterseniz.stajerlerin bile para karşılığı yaptığını duymuştum .hastanede görevli birine danışın isterseniz

Zuhalgulsen aslında eşimin arkadaşının hanimi var ben kalırım dedi ama kimseye açığımi belli etmek istemedim bir doktorla görüşeyim olmazsa dediginiz gibi ücret karşılığı bir bakıcı bulurum olmazsa 🤷🏻‍♀️