Aysegull34444 Kızlar bugün 37.haftaya girdik ☺️ Bizim gibi olanlar var mı ? Ne gibi değişiklikleriniz var,sancılarınız yavaş yavaş başladı mı 🙄 Egzersiz,yürüyüş,pilates yapan var mı 😊 Gelin sohbet edelim👼🌸 Günler geçtikçe heyecanım artıyo,sabırsızlanıyorum😍
Sezensu Aysegull34444 Bugün itibari ile biz de 37+0 olduk 🌞 Bol bol yürüyüş yapıyoruz fakat bebişim hala makat geliş duruyor, cumartesi tekrar gideceğiz dönmemiş olursa sezaryen günü verecek doktorumuz inşallah döner diye dua ediyoruz 🙏🏻 Onun haricinde çok kötü değilim şükür ağrım sancım yok 🌸
babysevgi Aysegull34444 bizde 34 deyiz sancı yasamadım sanırım yasadıysamda anlamadım fakat bacak krampları yasıyorum özellikle yoga yapmadığım günler . Uzun kasları açmak cok faydalı hamilelikte. :) bizim son 46 gün kaldı ☺️ Bakalım ne olucak heyecanlanmaya basladım
Sera34 Aysegull34444 bizde 37 olduk bugünnn 🥳🥳 ben de tık yok normal herşey devam edıyor 🧸😂 her hafta kontrole gıdıyoruz şuanlık doguma dair bişide yok bakalım
Aysegull34444 Bireylulmasali Zaman çabuk geçiyo hemen geçicek emin olabilirsiniz ben hala eşime ilk söyleme sahnem gözümün önünde 🙈
Aysegull34444 Sezensu Yaa süper sağlıkla kucağımıza alalım🙈🤲 Yürüyüşü dışarda mı yapıyosunuz? Ben maskeyle yürüyemiyorum malesef evde adım atmaya çalışıyorum tabi oda sınırlı oluyo malesef🙄
Aysegull34444 babysevgi Umarım sağ salim alırız kucağımıza 🤲 Magnezyum eksikliğinden olabilir canım o kesinlikle spor çok önemli pilates topu aldım ama pek faydalı olduğunu düşğnmüyorum 🙈
Aysegull34444 Sera34 Ters dönmüş mü bebeğimiz,çatı muayenesi oldunuz mu acaba çok can yakıyor mu merak ediyorum🙈
Semragklp Aysegull34444 merhaba canım bizde 37+1 deyiz cuma günü de çatı Muayenesi var geceleri uyuyamıyorum son 2-3 gündür bel ağrısı yalancı sancılar adet sancısı gibi vurup vurup duruyor bebeğim doğum kanalına girmiş pozisyon almış bekliyor dedi doktor bakalım artık sağlıcakla gelsinler inşallah 🌸🤗
Aysegull34444 Semragklp Benimde bebeğim dönmüş iki haftaya çayı muayenesi yapalım dedi doktorum ama korkuyorum inanın🙈 Benimde sürekli idrarım varmış gibi baskı hissediyorum karnım sertleşiyo yürüyünce iyi oluyorum ama adet sancısı gibi ağrılarım sıklaştı☺️
Aysegull34444 Minis_88 Gelme ihtimali var artık erken değil tabi biraz daha bekleseler iyi ama gelsede artık sorun olmıcağını söyledi doktorum☺️
Aysegull34444 demet- Yaa gelmeye hazırlanıyo kuzumuz demekki 🙈 Sabırsızlar ☺️ Sancıların nasıl canım bende baslı hissediyorum idrarım var gibi öyle bişey mi acaba 🙈
Sezensu Aysegull34444 Evet canım dışarda yürüyorum sürekli akşamları çıkıyoruz sakin yerlerde maskemi çıkarıyorum ben hem hava almış oluyorum. Zira 35. Haftama kadar covid çalışılan bir hastanede çalıştım bu benim için çok büyük bi risk değil 🙈 sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Semragklp Aysegull34444 al benden de o kadar aynıyız artık gelme vakitleri yaklaştı iyice birde benim göğsümden sıvı gelmeye başladı sende de oluyor mu🌸🤰
babysevgi Aysegull34444 yok mg da kullanıyorum ama spor yapmadığımda ağrım oluyor spor yaptığımda magnezyum içmesemde problem olmuyor .
demet- Aysegull34444 ya evet 34. Haftadan beri gelmek istiyor 😊 haplarla durdurmaya çalıştık şimdi açıklık 4 cm olunca doktor yarın için doğum dedi bakalım 😊 bende karnımda kasılmalar oluyo bide aşağı düşecekmiş gibi his oluyo
Monnarosaa 2 gün sonra bizimde 37 haftamız bitiyor. Bebeğim doğum pozisyonunda ama kanalda değil sanırım doktor öyle birşey demedi çünkü. 🤷🏻♀️38 de çatı muayenem var bel ağrılarım ve arada vuran sancılar oluyo ama nst de sancı çok yok 🤭 inş çok bekletmez prenses
Aysegull34444 Monnarosaa Benimde bel ağrısından ziyade idrarım gelmişte tutuyomuşum gibi baskı var çok ilginç bişekilde anlam veremiyorum açıkçası🙈