Lavinya07 Anneler bu masajı yapabilen var mı? Can yakıyor mu ben yapmaya çalıştım ama doğru mu yanlış mı bilmiyorum kendimiz yapıyorsak baş parmaklar la yapılacakmış bir de kaç cm içeri koymak lazım parmakları komple mi? bilen detaylı anlatsa süper olur
Guluc Lavinya07 ben doktoruma sordum prof benim doktor kızdı bana sen internette gördüğün herşeyi yaparmısın diye 😂 sosyal medyadaki doktorlar yapın diyor habire bende anlamadım
ebru-33 Lavinya07 ben basladm yapmaya. bizimde hedefimiz o doktorumla. kesisiz normal doğum. bununn yanina ek olarak perine masaji ve suquat
zeyzey95 Lavinya07 benim doktorum da 34 de başlamamı söyledi ama ben yapamadım bi kere denedim zaten eşim denedi çok kastım acıdı kendim denedim acımadı ama beceremedim yani. Baş parmakla yapabilirsin iki boğumu girecek yaklaşık 5 cm haftada 3-4 kez 5 dk
annecikk_ Lavinya07 uff yapmayi cok istiyorum ama enfeksyonum cok canimi yakiyor denemeye bile korkuyorum 😔
Lavinya07 Guluc evet ama bu masajı yapan bir arkadaşım kesisiz dikişsiz ilk normal doğumunu yaptı o yüzden güveniyorum
Lavinya07 annecikk_ eşiniz le ilişkiye girdikten sonra deneyin bence canınız çok acımaz yada zamanla aşılır vücut. Bide zeytinyağ sürün diyorlar yumuşatıyor diye
nazeninhanim Lavinya07 bana doktorum internetre gözüktüğü gibi içerilere girmeyeceksin dışarıdan dedi ve squat yapmamı ssöyledi
Lavinya07 annecikk_ yaa bence kısıtlamayın yapmaya çalışın doğum için de gerekliymiş doktorlar tavsiye ediyor haftada 1 bile olsa iyi. Kaçıncı haftanızdasınız?
annecikk_ Lavinya07 yarin 37 olucam balim bende yapmayi isterim ama afedersin orasi cok kotu olmus kipkirmizi ve yara asiri kasintim yanmam oluyor su degdirsem krem sursem dayanamiyorum yarin cati kontrolum ve smear testim var simdiden acisini dusunuyorum bu ilk cati kontrolum degil her ay yapiyor doktorum normalde acimiyor ama 2 aydir alt tarafim yara bere icinde oldugu icin birakin esi doktoru kendim bile dokunamiyorum😔 Suda dogum istiyorum insallah
Lavinya07 annecikk_ çok geçmiş olsun ya yara olması çok ilginç sebebi neymiş ki tedavisi filan yok mu? Bence bir çözüm arayın buna
annecikk_ Lavinya07 devlete gidiyorum o kadar ilgilenmedi doktorum sansima bu ay baska doktor var pazartesi gunu ve smear testinte enfeksyon cikarsa dogumda igne yapiyolar bebege gecmesin diye yaralar sisliklerde kasintidan oldu malesef.. Bence doktorumumursamadigi icin ilerledi biraz.. 😔
annecikk_ Nida_Y balim cok buyuk hayati bir risk yoksa normal doguma zorundayiz yurtdisinda yasiyorum sezeryan secme sansimiz yok malesef ne derlerse o.. Gunlerce sancida ceksen..