asya_zehra Meryemerva bizde hep erkek dedi 22. haftada kiz dedi sonra baska doktora gittim oda kiz dedi 😊
tomurcukannesi Meryemerva canım kız dedilerse detaylıya kadar beklemek lazm. 16 da bile kız diyip 20. Haftada değişen oluyo. Beklemek en güzeli deişme ihtimali çok yüksek çünkü☺
Kbrazcan Zhrnc bacak arası boş muydu 21 e kadar neye göre kız dediler canım bide tek doktora mı gözüktün de kız dedi başka doktor kız dedi mi
buse007 Nurr canım peki bacak arasını görmedin mi sen çok şaşırıyorum böyle şeyler okuyunca insan tereddütte kalıyo dünyanın şeyini aldık
Deletedmom35 Meryemerva 14 de kız dedi 16 da erkek snr zaten hep net oldu cinsiyet değişmedi yani 16 dan snr rabbim gönlüne göre versin 🙏🏻
Zhrnc Kbrazcan 3 farklı doktor kız dedi ama bende hiç sorgulamadım bacak arası boş mu falan demedim valla kız istiyordum çünkü peki tamam dedim hep 🙂
Kbrazcan Zhrnc ay allahım şaka gibi ya 🤭 banada kız dediler sizi duyunca inanasım gelmiyor 23 ü bekliyim en iyisi canım ya 😂 hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah insan hazırlanmak istiyor bi taraftan ama ben önce mobilyasını arabasını alayım en iyisi 😂
TubaUzar Meryemerva bu doktorun tecrübesine bağlı gören görüyor ama bana 12+3 de hem kendi doktorum(o zaman ki degistirdim sonra) hem radyoloji uzmanı yüzde 80 kız dedi. 14. Hafta başka bir doktor erkek dedi o zamandan beri erkek 🙂
Zhrnc Kbrazcan valla ben yiğenimden bildiğim için allahtan hiçbişey almadım aldırmadm hatta bak 22 de öğrendim 23 de tekrar randevum vardı doktora teyit ettirdim kesin mi diye Artık ufaktan başlamak için 🙂
Pinkoloji Meryemerva benim erkek dedi 18de hayır kız dedi. Ve 13. Haftada o kadar net konuştu ki biz alışverişe başlamıştık bile 🤣 neyse hepsini değiştirdik allahtan. 37. Haftada hala kız çok şükür 🤣 yoksa pembelere bir erkek doğabilir 😲
Kbrazcan Zhrnc canım bebeğini alt taraflarda mı hissediyorsun daha çok yukarlarda mı alt tarafta olunca erkek diyorlar ya 🤣🤣
Dimplesgirll 16 haftalık ken erkek dedi detaylıda 20 hastalıkken gene erkek 32 de bida sorayım dedim gene erkek hiç değişmedi 😂