Meryemerva Ben dün 13 haftalık öğrendim kız a benziyor dedi 16 daha net söylerim dedi ama boşluk var pipi göremedim dedi. Böyle deyip te sonra dan erkek Oldu mu?
Aysehatun Meryemerva banada aynısını dedi canın 13+4 iken bişey göremiyodum dedi biz o zaman kız dedik doktorum ben öyle bişey demedim ne kız ne erkek diyebilirim dedi 16.haftada netleşir dedi 9 gün sonra randevumiz var Allahtan hayırlısı bakalım öncelikle sağlık sonra insan merak ediyor tabi heycanlanıyor tabi alışveriş hazırlıklar için filan 🐣🐣🐣
zehracinar Meryemerva Benim 11 haftalıkken %51 kız dedi 13 haftalıkken %90 erkek dediler 16 da kesin erkek dedi
Cans Meryemerva Beeeen ! 13. Haftada kız dedi . Hem de kesine yakın . 16 da farklı bir doktor erkek dedi . 30+2 olduk oğlumla ❤ Dilerim sağlıklı olur 🐣
Dilekunal Meryemerva evet canım 16 haftalığa kadar doktorum kesin kız diyordu sonra muayeneye gittiğimde pipisi var dedi ben inanamadım tekrar sordum aaa dedi 100 de 100 milyon erkek dedi şimdi 23 haftalığız erkek rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı olsun da ama oluyor öyle şeyler
Arya92 Sonradan erkek olmaz ya da erkeğe dönmez,erken hafta olduğu için net göremiyor doktorlar yoksa cinsiyet yumurta dollendiginde belirleniyor.cinsiyet kesin bilgi 16.haftadan sonra oluyor sanırım.biz de 16+6 te öğrendik
Meryemerva Arya92 evet evet cinsiyet zatn döllenme Zamanında olur demek istediğim ilk kıza benzetip Sonra dan erkek olduğunu net görünce doktor yanılabilir mi 13. Hafta da
NezihMeltemAcar 12 haftalıkken gittim kıza benzetti bacak arası boşluk dedik. 13 ken gittim çok hateketlıydı goremedı bi ara görür gibi oldu çıkıntı görüyorum sanırım drdi e çıkıntı da erkeklerde olur heralde 😂 Ama kordonuda olabilir çünkü çok hareketludı boyunu bile olcemedi. Sağlıklı olsublarda cinsiyet önemli degıl. Ama yinede kıza hevesliyim 😂Nasip bakalım
GamzeAlii Benim 12. Haftada erkege benzetti ama 16. Haftada kızım olacağıni söyledi yani net soylememis doktorda sanirim netlesmesi icin 16. Haftayi bekleyin bence 😊
Meryemerva Aysehatun size öyle birşey demiyorum demiş ama bana benzettiğini söyledi 😀 16 da gittiğim de acaba doktor yanılmış olabilr mi.
Meryemerva Cans hayrlı olsun canım. İnşallah hayrlısı olsun da bana da öyle olmasını isterim. Bir Kızım var bir de oğlum olsun isterm 🙈☺
Meryemerva Dilekunal gittiğiniz hastene özel miydi? Yani özellerin cihazları dha iyi olduğu için yanılma payı daha az herhalde. Benim özel hastane ama 4 boyutlu değil
Burcu16 Meryemerva canım 12. Haftada gittik ikili test için haftaya yapacam dedi ama cinsiyet için fikir kıza benziyor dedi bacak arası acıktı ama net değil beklememizi önerdi bugün gittim kan verdim bacak arasında belirti vardı eşime bakıp gülerek istermisin erkek olsun dedi☺ Ama net söylemek için 1 ay sonraya randevu verdi bilmiyorum nasıl sabredecm 🙄
Burcu16 Meryemerva Vallahi canım ne desem yalan İnan aynı şeyi bende yaşıyorum başkasında yaşanılan bizde yaşanılacak diye bişey yok Rabbim hayırlısını saglıklısını verip kucagımıza almayı nasip etsin gerisi boş 💕biz biraz daha bu merakla meşgul olalım bakalım bekleyip görecez😍