Nssyclk Ortalama haftalık değerler karşılaştırınca benim de değerlerim çok yüksek gibi gelmişti. Doktora gittiğimde beta hcg’nin anlamlı bir durum ifade etmediğini, ultrasonun belirleyici olduğunu söyledi. Dikkate almadı değerleri.
lara2605 my_baby Ben doktora sordum ikiz gebelik le artışın alakası yok dedi çünkü tek çift yumurta durumları da değişiyor bazen tek yumurta oluyor sonra ikiye bölünüyor buna benzer
Umutluuu my_baby tahlille pek anlaşılmıyo canım. brnim ikiz gebeliğimde ilk değerim 132ydi. Bu gebeliğim tek 7749 du.
gupsemnur my_baby 4+2 7582.20 idi ikiz ihtimali vardı ama olmadı tek bebek erkeklerde beta yüksek oluyor dediler ve erkek bebeğim
Enk3333 Tugceasl Allah sağlık sıhhat versin şimdiden, nasıl atıldı peki kendiliğinden mi düştü diğeri
gkcy my_baby bende 4+3 üm ilk 55 çıktı sonra 550 çıktı bugün 10.000 çıktı bende ikiz ihtimalini düşünüyodum ama herkes normal dedi 🤷♀️ eşimin tüm ailesi tek çift ikizler hep anne baba tarafı belki olur diye düşünmüştüm ama tabi daha belli değil ultrasonda daha sadece tek kese göründü 🤲