my_baby mercimeginanne tesekkur edrim evt aynen oyle zatn 1bin olsa 4+2 haftam olmaz daha yuksek olmasi gerek
my_baby Tugbakrc7_ 1 testim 2. testim dmek istedm sole benim tup bebek 10. gun degrim boledi 3. emriosu yani test tarihimde 766 cikti ben erken yaptim testi
mercimeginanne my_baby bnmde 3. Gün embriyosu 8.gün kan verdim 99,1 çıktı değerim 3 gün sonra 664 çıktı. 3 gün sonra 1406 çıktı bi daha da baktırmadım tek bebekti zaten tek embriyo transfer edilmişti
my_baby mercimeginanne ayy masallah pek guzel artmis benimde 3. kan vermemdi sonra kseye bakilcagini soyledi doktor hakkimizda hayrlisi olsun bebeklerimize kavusalim saglikla
Merimex my_baby benim 4+2 de 720 4+4 te 1800du sizinkide normal yani ikiz değil diye düşünüyorum ama ultrasonda belli olur o net olarak
my_baby Merimex evt Merimex benimle hemen hemen ayni sanirim kismet bakalim saglikli olsunlarda tek dilegim o
Tugceasl my_baby benimde 9 .000 çıkmıştı ikiz olduğunu öğrenmiştik 10 haftada geç döllendiği için bebeklerden birini kaybettim diğeri ile çok şükür 15 inçi haftamızdayz 🧿❤️
Enk3333 Tugceasl Allah sağlık sıhhat versin şimdiden, nasıl atıldı peki kendiliğinden mi düştü diğeri
my_baby my_baby sagol canim benim keseyide fetusuda dun gordum sukurler olsun insallah kalp atisinida duymak nasip olur
halitefe my_baby anlaşılmaz canım beta zaten herkeste ayrı değerde başlar bu bir gösterge değildir ultrasonda ancak görünür
Btlsr my_baby beta hcg den belli olmaz ultrasona girmen gerek, ben 2302 değerle ultrasona gittim su damladı kadar tek keseydi 10 gün sonra gittiğimde 2. Kese yi görebildik
aybarsdefne my_baby normal zaten ikiye katlanır değer hep bi önceki değerle ikiz olduğunu nerden çıkarttınız ?