melekkizim_00 afrasil benim eşimde sorun yok bende sadece pko oda görünümde yani kilo veya değerler normal
herhangibiri melekkizim_00 benimde bugün on birinci gün oldu inşallah güzel haberler alırız. 7. gün yaptığımda 4.83 tü beta ama iğnenin etkisidir deyip tekrar yaptırmadım. Pazartesi veya salı tekrar yapmayı düşünüyorum.
melekkizim_00 herhangibiri hadi inşallah kuzum ben bekleyeceğim haftaya cumartesiye kadar o günde zaten 14. Günüm olacak inşallah vardır da kavusuruz bebislerimiz3
BeritanKaya herhangibiri benimde iğneden sonra 7. Gün yaptığımda 3 dü şuan 5 haftalığım inşallah sende de vardır 🙏🏻
melekkizim_00 BeritanKaya ayy Insallah ya Insallah bende de vardır ben bekleyeceğim ama tam net ne zaman belli oldu canım?
herhangibiri BeritanKaya ya gerçekten mi, su an bu yorumunu okuyunca kalbim ferahladı mutlu oldum, inşallah senin gibi güzel haberler alırım 🤲🏻
BeritanKaya melekkizim_00 melekkizim_00 tam net 13. Gün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm hemen gittim kan verdim ve 58 çıktı öylelikle öğrendim 😍
BeritanKaya herhangibiri umudunuzu kaybetmeyin sakın Rabbim nasip ettiyse en güzeli sizi bulur inşallah ❤️
EdaM2358 herhangibiri ben iğnenin 13.günü erken gebelik testiyle öğrendim ama 13 yada 14.gün kanda belli oluyormuş.
herhangibiri EdaM2358 11. Günü idrar testi yaptım ama cizgi yok gibiydi bu nedenle bekleyeyim istedim cok heyecanlı ve stresli geçiyor bu günler tekrar üzülmek istemiyorum. Bu arada teşekkür ederim bilgi için.
EdaM2358 herhangibiri inşaallah meleğin sana tutunmuştur. Rabbim bu ay müjdeli haber almanı nasip etsin 🌸
melekkizim_00 herhangibiri aynen yaa vallahi stresten ölüyorum birde benim ilk denemem bir kere kimyasal geçirdim bakalım ama bundan baayada umutluyuz allah büyük
herhangibiri Evet benimde ilk denemem, martta kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay catlatma iğnesi ve klomen kullandım ama klomen bende polip yapıyor bu nedenle buda beni strese sokuyor.