sevval5481 Betuldefnem anladım canım zor muydu peki ve ben kilo konusun açık takığımda ben 79 l ahamile kaldım 100 oldum şu na 33 +5 teyim doğumdan sonra verebilirmiyim kilomu
Betuldefnem sevval5481 emin ol verirsin bitanem ne kolay ne zor Allah veriyor o gücü benim ağrı eşiğim birde çok düşük hiç birşeyi takma ben 20 kilo de yani 10 gitti emzirdikçede veririm ay vermesem de vermim bebeğim için olsun herşey
sevval5481 Betuldefnem ne biliyim canım bilmiyorum eşçme güzel gözükmek istiyorum çatlakların çok oldu k yüzden biraz da
Betuldefnem sevval5481 emin ol ben eve geldim eşim dediki oo hatun eridin taş oldun çatlaklarım beyazladı gitti sayılır göbeğimide çarşafla sardılar üstüne korse toplanıyor
sevval5481 Betuldefnem inşallah canım bebekli olmak nasıl bi duygu bende Allah nasip ederse 1 ay sonra bebeğim olucak eşşne vakit ayırabiliyormusun bebekten dolayı
Betuldefnem sevval5481 gerçekten harika bir duygu Allahım herkese nasip etsin eşimde bende dünyamız o oldu dikişlerim var o benimle daha ilgili çok şükür o olmasa bakamam 😘💕
sevval5481 Betuldefnem hep şey diyorlar eğimle vakit geçiremiyorum hep bebekle ilgileniyorum ne biliyim ben çocuğumvar diye eğimi ihmal etmek istemiyorum o yüzden
Pinkyellow Nihall23 acilmam olmamış sancida çıkmadı ama bebek kanala inmiş baya baskı yapıyor dedi canimm🙄
Annem42 Betuldefnem ya gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün bnde 37+3olucam seninde bu hftada dogum yptıgnı grnce içime bi mutlulk heyacn grdi bnde dua edyrm gelsn biran önce prensesim d ıye
Betuldefnem Annem42 olur annesi ben daha 25 ekimi bekliyordum süpriz yaptı inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursub
Annem42 Betuldefnem amin canım insallah valla o kadar cok istyrm ki hayrlısı ile 39 40ları grmdn dgrmayı
Kuzey61 Betuldefnem o tamamen bünye meselesi canım ben 55 ile hamile kaldım 70 Doğuma girdim ilk doğumumda. Bebek 3.750 doğdu ben eve geldiğimde sadece 4 kilo gitmişti 🙈 bebek 5 aylık olunca 53 oldum anca değişiyor yani