DiplomaliEvHanimi Betuldefnem bugn kucuk kucuk afedersin o bolgede kasilma hissediom gibi girip girip cikio ilkkez oldu korktm ya yalanci kasilmalarmiki
DiplomaliEvHanimi Betuldefnem suan 6 kilo aldim doguma kadar 10.12 kilo almis olsam hepsi gidermiki ?
Betuldefnem @Tugce DiplomaliEvHanimi ik111#10962277 canım 18 kilo aldım 10 gitti 8 kaldı emzirdikçe veriyorsun ya zaten bende çok takardım kiloyu bebeği alınca kucağına hiç birşey ondan önemli değil
Ozlm1240 DiplomaliEvHanimi hepsi gitsin ya da gitmesin canım acele yok bence bende 45 kilo ile kaldım 60 a dayandım daha 2 ayım var inşallah temennimiz gitmesi yönünde 🤲🏻❤️
Betuldefnem DiplomaliEvHanimi birşey olduğunda doktorunla iletişime geç bizim ne dediğimiz önemli değil
DiplomaliEvHanimi Betuldefnem 19 unda randevum var baktım sıklaştı iletisime gecerim ama ilkkez bi acayip hissettim çimcikleme gibi
Betuldefnem Eslem23 ben düşün hiç hareket etmedim 36 numaradan 40 numara oldu ödemden yürüyüş dedi yapamadım eğer yürüyüş yapsam inerdi
Pinkyellow Betuldefnem hayırlı olsun sağlıcakla büyütün inşallah progestan fln kullaniyormuydunuz son haftalarda acaba ..:)
Pinkyellow Nihall23 hiç öle deme ben 33 de başladım yemeye 35 de erken doğum riski dedi Dr hurma yemeyi bırak şimdi dedi yani hemen etki etmiş oysaki günde 3 tane yiyodum bence tam zamanı senin yemenin :)
sevval5481 Betuldefnem anladım canım zor muydu peki ve ben kilo konusun açık takığımda ben 79 l ahamile kaldım 100 oldum şu na 33 +5 teyim doğumdan sonra verebilirmiyim kilomu
Pinkyellow Nihall23 acilmam olmamış sancida çıkmadı ama bebek kanala inmiş baya baskı yapıyor dedi canimm🙄