Sehribann Elifberk ceviz, maden suyu ve kaşar peyniri. Bebeği çok güzel besliyor. Bu arada 36+1 haftalık gebeyim. Her an dogurabilirim erken dogum riskim vardi. Evde kisa kisa kasilma ve sancilarla bekliyorum.
Baskaya Elifberk 11+ 3 olduk 🦋🌺 doktorumuz kız gibi gözüküyo dedi ama acaba böyle ihtimal olup sonra netleştiğinde cinsiyet değişikliği olan oldu mu 🤗🧿
Busra1825 Baskaya degişebilir erkek derse pek degişmiyor ama kız derse degişme olabiliyor üstelik çok erken kesin sonuc 15 16 haftalarda
threestar Baskaya ben buna Pazartesi cevap vereyim😂 19 haftama girdim daha beybimin cinsiyeti netleşmedi😢 12’de kız dedi 14’te erkek mi acaba dedi 16’da da kafamızı karıştırdı gönderdi😂
Pink-20 Baskaya olabiliyor 11. Haftada gittiğimizde kız görünüyor dedi 12. Haftada %80 erkek dedi hala değişme ihtimali var yani o yüzden hiçbirine kendini şartlamamanı tavsiye ederim sonra süpriz oluyor 😅
threestar Elifberk 19 olduk elhamdulillah 🥰 kaşar peyniri, muz, süt, ceviz, avokado, peynir tüketiyorum genelde
Baskaya threestar Zaten meraktayiz tabi böyle olunca daha da artıyo merak insAllah sağlıkli olsunlar da geç ogrensekte olur🤗🤭
balyanakoglum Elifberk 28 içindeyim her geçen gün ağırlaşıyor sonunu naısl göreceğim çok merak ediyorum 🤦♀️
threestar Baskaya evet öyle😀 bizim bebeğimiz kız, bugün daha da bariz belliydi ilk 12. haftada kız gibi demişti doktor ama sonra emin olamamıştı, değişme olmadı yani sorunuza cevap vereyim ☺️