Crktnmltm Smilesra BiZimki erik ve limon canavarı 😍 Sanırım kızımda annesi gibi olucak bana şuan bahçemizdeki ağaçlar yetmiyor o gelince de hiç yetmicek gibi 🙈😍
gnc Smilesra canım ben dışarı çıkamıyorum bazen karnım hep dalgalanıyor ama ben artık sona yaklaşıyorum belki ondandır 30. Haftadan sonda kıpır kıpırlar
Smilesra gnc evet sen hayırlısıyla kucağına al inşallah zamanında. Büyüdüğünde düşünemiyorum yaaaa 🙂)
gnc Smilesra inşallah çcanım çok sağol hepimiz sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla kucağımıza alırız bence
Crktnmltm Smilesra Ayyy tam tam tatlıyı görünce ikimizin yüzüde ekşiyor bence tam tersi oluyor bizde durumlar 🙈😍
Smilesra Crktnmltm valla ekşisi çok severdim ekşi yemeyi özledim ama istemiyorum hiç. Şeker komasına girmekten korkuyorum nelere aletsizimi tahmin edemezsin belki 🙂
ZeynepKara Smilesra karpuzu çekirdeksiz seviyorum ben o çekirdekleri beni ayar ediyo yoksa karpuzuda çok severim ama kavun herşeyim yani oğlumda aynı bana çekmiş 😂😂
Smilesra ZeynepKara ooo maşallah canım bal üzümde iyidir hııı? İzmir üzümü çekirdeksiz o tam benlik işte
Tugbaguns Smilesra yaaaaa bıraksalar bir kutu bitiricem ama iki büyük bardaktan fazlada içmek istemiyorum ☺
Aliasafinannesi [bilinmeyen] bide telefonla çekmeye kalkınca benimkisi duruyor kamerayı kapatınca başlıyor sanki anlıyor 😂
Smilesra Crktnmltm 18+6haftalık canım sanırım şeker için erken ama ben yaptırmayı da düşünmüyorum açlık tokluk şekerime baktırırım sadece.