Yelizimmmm3447 RukiyeOzdmr RukiyeOzdmr kafası haftasıyla uyumlu bacak boyu bir kaç gün geriden geliyor ultrasona göre normalmi acaba
-Aysenur- Af_dmr RukiyeOzdmr ozelde bir doktora gidiyorsan boyle yapmasi normal ordan oraya surukluyolar para icin. Benim yegenimede down sendromlu teshisi koydular bir yigin testler icin para istediler kani yurt disina gondercez uc binde oyle verin dediler cok sukur saglikli dogdu hicte bi sorunu yokmus
RukiyeOzdmr -Aysenur- özele gidiyorum kuzum… detaylıya da özel bir kliniğe gideceğim ve o kadar pra ki hersey .:: insalalh öyle yapıyorlardır insallah para için yapıyorlardır da bebeğim sağlıklıdır . Detaylıya Gidelim bakalım ne diyecek😢
RukiyeOzdmr Yelizimmmm3447 benim de öyle aynı sorun var . Sebebini arıyorum doktorum detaylı ultrasona yönlendirdi. Çok korktum ben canım. Ya genetik ya başka bir sıkıntı dedi 1 haftaya kadar gerilik normalmiş ama takip edilmesi gerekirmiş . Takip edelim dedi
Yelizimmmm3447 RukiyeOzdmr doktor normal dedi benimkine sen böyle paylaşım yapınca düşündüm şimdi araştırıyorum bence başka Bi doktora daha git canım
-Aysenur- RukiyeOzdmr insallah saglikli sihhatli kucagina alirsin bebegini rabbim korusun cocuklarimizi
Nurselii RukiyeOzdmr ablama da doktor çocuğun bir ayağı kısa diğeri uzun doğunca sekerek yürür demişti doğdu hiç bir şeyi yoktu çok şükür sapasağlam inşallah bebeğinizin de bir şeyi yoktur herşey gönlünüzce olsun
RukiyeOzdmr Nurselii insallah canım. Her doktora gittiğimiz de bir korku bir endişe . 9 ay çok zor geçiyor belli ki