RukiyeOzdmr ben onu birebir yaşadım tecrübe ettim hiçbi beslenmeyle düzelmedi. Günlük 1 litre süt , elma armut muz kaşar peyniri nesquik sabah 2 yumurta zeytin peynir tereyağ öğlen pilavlar salatalar akşam 3 çeşit yemekler…. inan hiç fayda etmedi. Bende çok stres yapıyordum çünkü. . 30. Haftadan sonra bir hafta iki hafta üç hafta dört gafta derken gelişimi hep geriye düştü. Ufak minyon bebek olacak dediler. Ama şuan dedipim gibi boyu kendi persentilinin 3 kat üzerine çıktı. Bu seferde boyu aşırı uzamış bu kadar uzaması normal değil dediler. Genetik testi yaptırın bi sorun vardır dediler onu yaptırdık o kadar çocuğun canını acıttığımıza değmedi. Uzun bir çocuk olacakmış. 1.70-190 arası olacakmış boyu. Ki benim ailemde bi ben en uzunum 1.68
eşimin aikesi yok onları bilmiyorum eşimin boyuda 175
yani bize 190 falan dediklerinde şok olduk. E noldu anne karnındaykende minyon olacak diyolardı. Stres yapma bol su iç bolca sol tarafına yat başkada hiçbş tavsiye veremem çünkü kendi bebeğimde hiçbişey işe yaramadı sende yarar diyemem. Küçük olsa ne olacak sanki öyle hızlı büyüyolarki doğduktan sonra. Yeterki allah sağlık sıhhat versin acılarını göstermesin. Canı içinde olsun diye bi laf varya aynen öyle canı içinde olsunda her şekilde büyür.
istersen profilime girip doğum hikayemide okuyabilirsin 🥰