Asenana mom101 son hafta değil ama 35e girdik bugün çok az kaldı çok şükür 💁♀️ uykusuz yorgun halsiz bitik durumdayim🤦♀️😂
Bebekbal mom101 bugün 37 olduk canım😍ben hayırlısıyla doğurmak istiyorum artk,bebeğin kilosundan dolayı son ana kadar beklersek sezryan olmak zorunda kalcam😔
cideee Asenana 35+1 bende çok stresliyim bebek bi kıpırdamaya başladı mı soluksuz bırakıyor, geceleri uyku yok yaramaz bi kızım geliyor sanırım :)
-Aysenur- Bebekbal kac kilo acaba bugun doktorum banada uc bucuk kilo olmus dordu gecerse normal dogum yapamayiz dedi
EbruSevban mom101 36+4 bizde çok toplanıyor gece sancıyla uyaniyorum zaten uykuya dalmak ya pek kolay olmuyor bide idrar yolu enf çıktı lökosit 30 moral yerlerde 🙄🙄
buseyusuf27 mom101 34+3 üz sol kasıgım cok ağrıyo ne oturabılyorm ne yuruyebılyorm uzanıyorm sureklı 😒 son haftalar streslı bırde ha geldı ha gelcek dıye onun dısında cok skur ıyıyız
Bebikinannesi mom101 bizde bugun 37 olduk iyi gidiyor bir sorunumuz yok cok sukur 😁ne zaman gelecegini beklemek disinda 🤭
askdunyam 37+5 olduk 10 güne kadar gelmezse sezaryenle kavuşacağız Allah’ın izniyle 🙏🏻 Son demleri zormuş hamileliğin.
Havvamurat mom101 37+3 arada yalancı sancılar oluyor ama iyi gidiyor. 36+5 te 3450 gramdi normal doğum bekliyorum. Abisi de 3820gram kolayca doğmuştu inşallah bu da kolay doğar
Melegimmm1244 mom101 benim de 37 hafta iyice ağırlaştm çok kilo aldım sezerysn için gün sayıyorum siz