Munzevi1 Iraz muayene den sonra ağrınız oldu mu ya da kanama vs ? Bende sancı şikayeti ile gittim alttan baktı yok dedi ama alttan baktığı için çok korktum siz kaç haftalıksınız
Iraz Munzevi1 ben 18+0 canım yok sanki azıcık tahriş olmuştu acıdı biraz ama başka bişi olmadı çok şükür
AhsenRana Cidden buradan biri sana yok diyince inanacak mısın??? Cidden komiksiniz ya diyecek hiçbir şey bulamıyorum sizin gibilere
Iraz AhsenRana inanicam varmı tecrubeliler yorum yapıyor sen burdaki kere inanmiyorsan bu platforma ihtycn yok demektir kimse sana yorum yapmasın o zaman . canım buradan bir uza istersen uza .
Iraz sevimlieyuboglu61 arkadaşlar saçma bulan yorum yapmasın ya . Hamile bir kadini uzmekten keyif mi aliyorsunuz .
Iraz Iraz burda cinsiyet vs soruluyor milyon tane pos var anliyan diyorum zaten. Benimkini gözünüze battı cinsiyete gelince herkes doktor mu oluyor
Ayten1994 Iraz canim cinsiyyeti rahmin seklinden fikir bildirirler.ama boyle hic bi sey anlasilmiyorki.
Fxfx Iraz bu şekilde rahım ağzı uzunluğuna bakılır.. Açıklık için elle muayne şart.. Rahim ağzı kısalmışsa açılma var mı diye elle muayne olur.. Dr unuz yok diyorsa yoktur yani rahat olun
Ayten1994 Iraz canim herkesde ulturason goruntusu farkli oluyor..kendinde agri ve akinti yoksa aciklik yok bence.
Iraz Ayten1994 kuzum su gibi akıntı gbi vardi ağrım da şuan yok ama bilmiorum doktor mu değiş sem anlamadım ben hicbirsey
Ayten1994 Iraz bi baska doktora gostersen canim.aciklik agriylada oluyor .agri yonsa sorun yok bence..ama yinede kendini koru.
Iraz Ayten1994 kasigimda baski var sanki canım doktor değiştireyim dedim bende insallah bişi yoktur bana doktorum plesenta previa dedi o yüzden bu endişelerim
Ayten1994 Iraz inseAllah iyidir..ve saglikla bebeyini dogurursun.cok titiz olma.stresde kotu bi sey canim.tetikler.
Iraz Ayten1994 inşallah canım benim sana da naip etsin bize de sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin kuzum 😔🤲🏻