meldem Iraz ulturasonda doktor bakinca rahim agzi kapali diyor yani gorunuyor aciklik ulturason cihaziyla ancak burda kimse kadin dogum uzmani degil o ne derse o canim doktoruna guven halen icin rahat degilse baska bir doktora sorabilirsin
Sevgilimmm Iraz yok canım açıklığın bana erken yapılmaya başladığı için biliyorum her hafta bakıyorlar erken doğum riskim olduğu için
Bahartrn61 Açıklık ultrasonla anlaşılıyomu ki çatı muayenesi ile anlaşılıyo diye biliyorum bende bu hafta yaptrdım
Bebekbal Iraz şaka gbisiniz ya doktor yok demiş zaten,burdan birisi yok dese çok şükür diye seviniyorsunuz?hanımefendi o açıklık dediğiniz yerdeki gbi olmuyor rahim açıklığı allahım ya rabbim
Elifaysu Iraz doktor yok demiş biz burda açık veya kapalı desek inanacakmisiniz hanımefendi çok stres yapmayın ordaki açıklığa takmayın boş bir alandır🤗
Bebekbal Iraz öyle sizin benm görebilceğimiz bi açıklık gibi olmuyor internete yazarsanız görürsünüz zaten allah allah,
Munzevi1 Bebekbal açıklık yalnızca alttan mı anlaşılıyor bana da bugün baktı alttan acaba yukardan anlaşılmaz mıydu?